2015. január 20., kedd

4 éves a blog - Nyereményjáték!

El sem hiszem, hogy már négy teljes éve írom ezt a blogot. Anno 13 évesen, amikor elkezdtem, még nem gondoltam volna, hogy majd ilyen sokat fog ez nekem jelenteni. Mindig is szerettem írni, és már 11 éves korom óta újságíró szeretnék lenni, de ezek ellenére is bármikor abbahagyhattam volna ezt az egészet, ellenben soha eszembe sem jutott, ezért nagyon büszke vagyok magamra.
Szeretném nektek ezzel a kis nyereményjátékkal megköszönni, hogy olvastok és persze a hozzászólásaitokat és leveleitek is, mert ezért (is) érdemes írnom ezt a blogot. Rengeteg örömteli percet szereztetek nekem! :)
A nyereményjátékért kattints tovább!

Nyereménynek három kedvenc termékemet választottam:
- Coconutoil Cosmetics argánolajos ajakápoló (ITT már írtam erről a csodaszerről, én már a második tégelyt használom el, ha létezik tökéletes ajakápoló, akkor ez az.)

- L'Oréal Paris Color Riche Collection Exclusive Julianne's Nude körömlakk (Ezt a lakkot ITT láthatjátok élesben, még csak nem rég találtam rá, de már most imádom. Tökéletes nude árnyalat!)

- Maybelline Color Tattoo krémes szemhéjfesték (Ez a termék már több éve az egyik kedvencem, mert nagyon tartós és igazi füstös szemeket lehet vele készíteni. Akár még szemhéjtusként is használható. Még régebben készítettem vele egy sminket is, ITT.)

Remélem tetszenek nektek a nyeremények!

A jelentkezéshez nincs más dolgotok, mint lájkolni a blog Facebook oldalát. Két plusz esély is szerezhető, ha követtek Instagramon, és ha hagytok egy kommentet a blogról való véleményetekkel.


69 megjegyzés:

  1. Örömmel olvasom a blogot! Boldog születésnapot kívánok! :)

    Ágnes Napocska Ambrus

    VálaszTörlés
  2. Kedves PRETTY and NICE :) Én nagyon szívesen olvasom a blogod, olyan témákról olvashatok, amelyek igazán érdekelnek és hasznosak! Csak így tovább a jövőben is! :)

    VálaszTörlés
  3. Én is nagyon szeretem a blogod. Maga a design és a tartalom is szuper!
    Imádom a különböző outfit posztjaidat!:)
    Nagyon boldog blog születésnapot! 4 év az nem kevés.:)
    Köszönjük a játékot! xx

    VálaszTörlés
  4. Én nem régóta olvaslak, még a régebbi bejegyzéseknél tartok. Boldog Blog szülinapot! Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  5. Szia! Az outfites bejegyzések a kedvenceim. Hasznosak számomra, mivel (szerintem) elég hasonló a stílusunk. Imádom az inspirációs posztokat is.Olyan zenéket és képeket válogatsz össze,ami tükrözi a személyiségedet-nem csak divat miatt készül ez a bejegyzés. Mindig örömmel nézem végig. +:Soha sem hallottam addig a Crystal Catles együttesről, míg el nem kezdtem olvasni a blogodat, Ma már a kedvenceim közé tartozik. Köszönöm! Remélem még sok blogszülinapot fogsz ünnepelni. :)

    VálaszTörlés
  6. Boldog Születésnapot a Blognak :) Szeretem az Outfit bejegyzéseket nagyon szép minőségi képeket kapunk mindig :) A teszteket is nagyon szeretem olvasni :) Még minimum 10szer ennyit :) Köszönjük a játékot :)

    VálaszTörlés
  7. Szia!

    Köszi a játékot, szuper nyeremények:) Az outfik bejegyzések és az inspirációs képválogatásaid a kedvenceim, ami tőlem nagy szó, mert engem ezzel aztán nem tudnak megvenni általában az innen-onnan összeollózott jajjdeszép ez a cipő és dejólnézki ez a kaja típusú színes-giccses képekkel, épp ezért tetszik nagyon, hogy a tied ennek az ellenkezője, mindig kellemes perceket okoz:) Szóval ennek a rendszeressége visszatérhetne, plusz esetleg több haul bejegyzést, illetve személyes bejegyzést is szívesen látnék tőled:)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon boldog blogszületésnapot kívánok! Remélem, még sokszor ennyi szülinap vár a blogodra :)
    Nagyon tetszik a blogod, letisztult és szép. A terméktesztes bejegyzéseket kedvelem a leginkább.

    VálaszTörlés
  9. Szia! Köszi a játékot! A Szépségtrend mobilalkalmazáson keresztül ismertem meg a blogodat. Nagyon igényesen szerkesztett oldal. A különböző termékekről írt véleményeidet olvasom legszívesebben.

    VálaszTörlés
  10. Nem is emlékszem, mikor találtam rá a blogodra (talán 3 éve), házi készítésű bőrradír után kutatva :D Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a blogra. Már akkor megfogott a blog, utána rendszeresen néztem az oldalt:))
    Nagyon szeretem, hogy lazán írsz, és imádom a stílusod :D Az outfitek a kedvenc bejegyzéseim, mert rengeteg inspirációt meríthetek belőlük :)

    VálaszTörlés
  11. Először is gratulálok a blog iránti elhivatottságodnak! Másodszor pedig a véleményem: nagyon régóta követem a blogodat. Kezdetben csak a szépségrovat érdekelt, mára viszont bármit teszel közzé szívesen olvasom.Kedvenceim az outfit, a "vélemény", valamint az egészséges életmóddal kapcsolatos írásaid. Ezekből szívesen olvasnék többet, mert néha nagyon nehéz rávennem magam arra, hogy edzek, ne egyek édességet stb. Ha elvesztem a lelkesedésemet általában elolvasom a blogodon leírt történeted arról, hogyan sikerült formába jönnöd. :) Ettől újra fellelkesedek ! Folytasd tovább a blogot, mert nagyon jó, van tehetséged hozzá!:) Üdv, Melinda

    VálaszTörlés
  12. Szia :)
    Nekem nagyon tetszenek a képeid és az outfit összeállitásaid :)
    Amúgy milyen gépet használsz a képek készitéséhez? :)
    Köszönöm a lehetőséget :D

    VálaszTörlés
  13. szia! jaj de jó, gratulálok a szülinaphoz :) én szeretem a bejegyzéseid, mindig olyan jó outfiteket mutatsz, de szerintem lehetne több haul vagy teszt jellegű bejegyzés is (én ezeket is nagyon szeretem olvasgatni) de ez csak egy vélemény. jelentkeztem a játékodra :)

    VálaszTörlés
  14. Először is szia, szeretnék gratulálni a kitartásodhoz, és hogy már ilyen idős a blogod!Nagyon rég óta olvasom, te az elsők között voltál akit elkezdtem nézni.Egyszerűen imádom amit csinálsz.Imádom a stílusod a sminkjeidet, mindent.Csodásan írsz és a képek is fantasztikusak.Az outfit posztokkal pedig rengeteg ispirációt tudsz adni.

    VálaszTörlés
  15. Nagyon szeretem a blogod Dominika, rajta van a top listámon! :D Mindegyik bejegyzésedet szívesen olvasom, még egyet sem hagytam ki azóta, amióta követlek. Tetszik a stílusod, a ruha összeállításaid annyira ízlésesek tudnak lenni! A termékbemutatós posztokat is szívesen olvasom, sikerült felhívnod jó pár termékre a figyelmemet, szóval ezt is jól csinálod :) Nincsen semmi olyan, a blogodon, amire azt mondanám, hogy változtatnod kellene, mert az egész te vagy, téged sugároz és ez a lényeg! Talán amit picit hiányolok azok a DIY bejegyzések, elég régen volt olyan. Mondjuk meg tudlak érteni, biztosan rengeteg dolgod van emellett, de ha mégis lenne kedved és időd is ilyet csinálni, én nagyon szívesen olvasnám őket, és (esetleg) el is készíteném.
    Így a végén, még mielőtt elfelejtem Boldog születésnapot szeretnék kívánni! Nem semmi, hogy 4 éve írod a blogot, tényleg komoly kitartás kell hozzá. Remélem még sokáig fogod írni a Pretty and Nice-t! :)

    VálaszTörlés
  16. Boldog szülinapot!! :-) :-) Csak ìgy tovább ;-) És nagy-nagy köszönet a játékért! :-)

    VálaszTörlés
  17. Szia! Orulok a jateknak, es hogy mar ilyen regota blogolsz. Az outfit postjaidat imadom a legjobban, a kormeidet pedig mindig irigylem:)

    VálaszTörlés
  18. Nem olyan régen találtam a blogodra és imádom az igényességét! :)

    VálaszTörlés
  19. Szeretem olvasni a blogod, mert igényesen fogalmazol, röviden tömören lényegre törően. Szép képeket (nem homályos) tüzdeled tele. Nem úgyarról a témárról írsz mint már előtted sokan posztoltak. Látszik hogy szereted csinálni, szánsz rá időt, és figyelsz a részletekre. Remélem még sokáig olvashatom a blogod. :) Anna

    VálaszTörlés
  20. Boldog blogszülinapot! :)
    Ugyan outfit témában nagyon nem vagyok otthon, kevés fashion blogot követek, nálad azokat is gyakran megnézem :) Hajas bejegyzéseket látnék még szívesen, esetleg hault :)

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  21. En meg tobb hajas poszt es DIY cikket latnek szívesen ^^
    Amugy boldog blog szülinapot kívánok :D

    VálaszTörlés
  22. Boldog szülinapot! :) Nem emlékszek, hogy a kezdetektől követlek-e, de az biztos, hogy már nagyon régen. Imádom a bejegyzések hangulatát, jó látni a folyamatos fejlődésedet is, az inspiráló képsorokért meg egyenesen odáig vagyok. :*

    VálaszTörlés
  23. Boldog blogszülinapot kívánok :) és gratulálok a 4 évhez! Én még több körmös témájú bejegyzésnek örülnék.

    VálaszTörlés
  24. Boldog szülinapot a blognak! :)
    Nekem az Outfit és a vélemény rovat tetszik a legjobban. Az oldal hangulata is jó! :)

    VálaszTörlés
  25. Nagyon Boldog Blogszülinapot! Még sokszor négyet:)

    VálaszTörlés
  26. Boldog szülinapot! Szeretem a blogod, igényes, esztétikus! Mostanában kevesebb a sminkes bejegyzés, amit kicsit hiányolok, de azért csak így tovább!!! :)

    VálaszTörlés
  27. Gratulálok! Nehéz kiemelni, hogy mit szeretek a legjobban, mert minden bejegyzésedet szeretem, de talán az outfitek a kedvenceim. :)

    VálaszTörlés
  28. Szia!
    Még nagyon sok Boldog Blogszülinapot! Az Outfit rovat a kedvencem. Tetszik a stílusod és az, hogy mindig más arcodat mutatod. Csak így tovább! Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  29. További sikereket ! Gratulálok! Hoffmann Edit

    VálaszTörlés
  30. Happy birthday and many more :)
    Outfit posztok miatt olvaslak. Regota kovetlek. Meg sokaig ird, mert lassan hianypotlo vagy :) szoval sok-sok outfit posztot irj, de ne csak fekete cuccokat hordj, hidd el a szines is szuper! Bar nekem is a fekete nagy kedvencem :)
    Az ajandekokat pedig imadom, mind nagyon jo :)

    VálaszTörlés
  31. Boldog blogszületésnapot kívánok! :)

    VálaszTörlés
  32. Hello! Te is ügyi vagy már négy éve irod ezt a szuper blogot. :)
    Nekem az outfitek és a sminkes bejegyzések tetszenek. Mivel nekem is barna hajam és szemem van külön plusz jár, könnyen tudok ellesni tippeket mind sminkben mind stílusban ami amúgy is közel áll hozzám.
    Csak így tovább puszi :)

    VálaszTörlés
  33. Szia! Boldog szülinapot! :)
    Tetszik a blogod design-ja, és a smink rovat a kedvencem. Imádom a füstös szemeket. Csak így tovább!
    x Zsófi

    VálaszTörlés
  34. Az outfit posztok a kedvenceim,nagyon tetszik a stílusod. :)
    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  35. Szia :) Köszi a lehetőséget! Nekem a terméktesztek meg az outfites postok a kedvenceim, nagyon szép vagy :) puszi

    VálaszTörlés
  36. Szia! Boldog Szülinapot! :) Nekem a DIY és inspirációs bejegyzések a kedvenceim :)

    VálaszTörlés
  37. Boldog Blogszülinapot! :)
    A kedvenceim az outfit bejegyzéseid, nagyon szeretem a stílusod.

    Köszönöm a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  38. Boldog szülinapot a blogodnak! :)
    Régóta követem a blogod (néhány héttel a párducos choies-body ootd-post előtt, arra a postra emlékszem), nagyon szeretem az írásaidat olvasni és az öltözködési stílusodat.
    Köszi a lehetőséget.

    VálaszTörlés
  39. Szia Dominika :) (most írok harmadszor kommentet, remélem most elküldi :S)
    Szeretlek olvasni mert érdekes dolgokról írsz, szertem az outfit képeidet, vagy csak simán a képeidet(:D) gyönyörű vagy :)
    Szívesen olvasnék hajápolással, sminkeléssel kapcsolatos bejegyzéseket/trükköket.
    Gratulálok a 4 évhez :)

    VálaszTörlés
  40. A blogodban a fiatalos lendületed, a letisztultság és a fekete tetszik legjobban :)

    VálaszTörlés
  41. Szia, Én még csak most akadtam a blogodra, viszont fantasztikusnak tartom, hogy valaki ilyen fiatalon nekilátott a blogolásnak és azóta is ennyire lelkes és kitartó. :)

    VálaszTörlés
  42. Szia Boldog Szülinapot! Szép elegancia blogod van, nem régóta olvaslak Olyan 2-3 hónapja,termékteszteket Szeretem a legjobban, Köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  43. Gratulálok a születésnaphoz, nagyon tetszenek az ajándékok! A blogodon a kedvenceim, sorrendben: 1.: manikűr (még több ilyet szeretnék látni, nagyon közel áll hozzám a stílusod), 2.: smink (imádok sminkelni, ezért mindenféle inspirációnak örülök, nálad sok ilyet találok), 3.: outfit (az outfitek önmagukban is tetszenek, de hihetetlenül művészi és hangulatos minden egyes kép, gyönyörű az összhatás, szóval ezt a témát akár photographynak is hívhatnád, nem csak outfitnek.) Csak így tovább és köszi a lehetőséget!

    VálaszTörlés
  44. Szeretem olvasni, a blogod, mert igényes a kinézete, szépek a képek és még tartalmilag hasznos is. Csak így tovább ;)

    VálaszTörlés
  45. szia! :)
    gratulálok a 4 évhez! :))
    szívesen olvasnék hajápolással kapcsolatban bejegyzéseket, hogy hogy sikerült ilyen hosszúra megnövesztened, volt-e valami praktikád! :) fruzuraötleteket is szívesen látnék még! :)
    köszönöm a lehetőséget! :)

    VálaszTörlés
  46. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  47. Boldog blogszülinapot és még nagyon sokat! :) A kedvenceim az outfit posztok, ezt szeretem a leginkább. Olyan nincs, amit nem szeretek, különben nem olvasnálak. :) Szívesen látnék több körmös bejegyzést. :)

    VálaszTörlés
  48. Boldog blogszülinapot! :)) Mondhatni régóta olvasom a blogodat, és a kedvenceim a tesztek és az outfit posztok. Nagyon jó érzékkel válogatod össze a ruhadarabokat és a kiegészítőket :) Még sok évfordulót kívánok! :))

    VálaszTörlés
  49. Köszönjük a játékot! :)
    Az egyik kedvenc bejegyzésem tőled, amikor a Bel Aires felsőddel tettél ki fotókat, a függöny előtt állva, bennm azok nagyon megmaradtak. Remélem lesz alkalmunk még találkozni! :)

    VálaszTörlés
  50. Köszönöm a lehetőséget! :)
    Ezer éve olvasom a blogod, és ami megfogott az többek között a személyiséged és a stílusod. Tetszik az, hogy fel mered magad vállalni, annak ellenére, hogy nem feltétlenül követed a tömeget. A kedvenceim az outfitek és a személyesebb jellegű írásaid. Csak így tovább, remélem sok sikered lesz még a bloggal és sokáig fplytatod! :)

    VálaszTörlés
  51. Imádom a blogodat!:) Ezer éve olvasom, mindig nagyon várom a bejegyzéseket, amiket képes vagyok többször is újra olvasni:) A kedvenceim főleg azok amik sminkeléssel, körömfestéssel és hajápolással kapcsolatosak, de az outfiteket is nagyon szeretem amiket összeállítasz. Nagyon boldog szülinapot a blognak, és még sok évfordulót!:)

    VálaszTörlés
  52. Szia!

    Az outfites posztjaid a kedvenceim, főleg a fotók. Nagyon eltalálod mindig a megfelelő darabokat.

    VálaszTörlés
  53. Szia imádom a blogod,lájkoltam a fb oldalát és boldogot remélem nyerek

    VálaszTörlés
  54. Szia! Boldog Születésnapot! :)
    Nagyon tetszik a blogod,legjobban az outfites bejegyzéseid tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  55. Szia!

    Az outfites bejegyzések a kedvenceim.Boldog szülinapot kívánok!Köszi a játék lehetőséget.

    VálaszTörlés
  56. Boldog szülinapot és még sok évet itt a blogon! Nekem tetszenek a nyeremények, bár nem ismerem ezeket a termékeket, de szívesen kipróbálnám. A blogot szívesen olvasom majd továbbra is, mert sok hasznos tipp és tanácsot találok a blogon. :) Csak így tovább!!!!

    VálaszTörlés
  57. szuper!! boldog szülinapot!! :)

    VálaszTörlés
  58. Szia,
    boldog blogszülinapot! :)
    Nekem az outfit bejegyzések a kedvenceim, ugyanakkor tetszik, hogy letisztult és átlátható a blog.

    VálaszTörlés
  59. Szuper nyereményjáték, köszi :)

    VálaszTörlés
  60. Szia! Boldog blog-szülinapot! Remélem még nagyon sokáig folytatod az írást. :) Az Outfit posztok nagyon inspirálóak, a terméktesztjeid is szeretem, a sminkes posztok is szuperek, főleg, hogy hasonlóak a színeink, így volt már, amit kipróbáltam. :) A Lélek címke alatti cikkek is kimondottan jók, nagyon szívesen olvasom őket.
    Külön kiemelném a velencei élménybeszámolód, nagyon tetszettek a képek, annyira átjött a hangulat. Még nem sikerült eljutnom oda, de nagyon szeretnék, és a képeknek hála, kicsit mintha ott lettem volna. :)

    No, szóval lényeg a lényeg, én már régóta olvasód vagyok, és ezentúl is az maradok. Sok sikert a továbbiakban is! :)

    VálaszTörlés
  61. Happy Bday! és még sok ilyet =)

    VálaszTörlés
  62. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  63. Boldog blogszülinapot! :*
    Csodás termékeket választottál nyereménynek, őszintén örülnék, ha nyernék (és ezzel nem vagyok egyedül). Gratulálok az évfordulóhoz, mivel nekem is van egy blogom, nagyon inspirálónak tartom, hogy ilyen hosszú ideje vezeted, frissíted, csinálod és egyre jobb leszel.
    Puszillak,
    Gabi. :)

    VálaszTörlés
  64. Szia!Boldog születésnapot kívánok!Szeretem a blogot,mert érdekes,stílusos és sokszínű.:)

    VálaszTörlés
  65. Sziaa! Boldog Blogszülinapot!:)
    Nagyon szeretem a körmös és az outfites posztokat és, hogy több témáról írsz:)

    VálaszTörlés
  66. Isten éltessen! Nagyon szeretem a stilusod, a gyönkörű képeket, amiket készítész! Üdv, Gabi

    VálaszTörlés
  67. Szia!
    Nagyon sok Boldog Blogszülinapot! Az Outfit rovat a kedvencem. Tetszik a mindig megújuló stílusod. Még nagyon sok szuper bejegyzést kívánok és sok olvasót. Köszi a játékot!

    VálaszTörlés
  68. Tetszik a blogod,szeretem mert tényleg abszolút téged tartalmaz,nem az átlagos,könnyen befolyásolható "stílust". még sokra viheted,csak így tovább,puszi! :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!