2014. január 20., hétfő

A tökéletes korrektor - MAC Select Moisturecover Cache-Cernes

Már vagy 3 éve ezt a korrektort használom és nem is értem miért nem írtam róla nektek soha, amikor ez számomra a tökéletes darab! Sajnos nagyon karikás szemeim vannak, legfőképp azért, mert örököltem, de az alváshiány is nagy szerepet játszik ebben. Ha kíváncsiak vagytok erre a termékre, akkor kattintsatok tovább!


A termék a Select Moisturecover Cache-Cernes nevet kapta, ami a sötét karikák eltüntetésére lett kifejlesztve, de bőrhibák korrigálására is tökéletes. Az enyém az NC15-ös, ami egy nagyon világos árnyalat, egész télen ezt szoktam használni. Biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálhatja a bőrszínéhez illőt, hiszen rengeteg árnyalat közül válogathatunk, az eladók pedig mindig örömmel segítenek.
A csomagolásáról csak pár sort szeretnék írni a rend kedvéért: a MAC-hez hűen egy egyszerű, letisztult külsőt kapunk, amit én imádok, és ami tökéletesen zár.

Az applikátorral sincs semmi gond, könnyen fel lehet vinni vele a korrektort, majd egyszerűen az ujjbegyünkkel el tudjuk ütögetni, nem szükséges hozzá külön ecset. Persze aki ragaszkodik hozzá, az használhat, de szerintem fölösleges.

Maga a korrektort egy csoda! Ha valaki, akkor én nagyon sok félét próbáltam már, mert tényleg gyűlölöm a szemem alatti részt, és a szempillaspirál mellett ez az a sminktermék, amit minden nap használok. A fedését egy erős közepesnek mondanám. A korrektor egész nap fenn marad és elfedi, amit el kell. Egyetlen negatívuma, hogy kicsit szárít. Ezt tavaly tapasztaltam inkább, amikor valamilyen oknál fogva érzékenyebb és dehidratáltabb volt a bőröm. Alapból én különösen száraz bőrű vagyok, de alapos hidratálás mellett ez a negatív tulajdonság sem mutatkozik meg.
Nem hittem volna, hogy én egyszer egy ilyen képet fel fogok vállalni, de e nélkül nem sokat érne ez a bejegyzés. Hiába utálom, ez van, el kell fogadnom, nem tudok vele sok mindent kezdeni. Szóval rohadtul értékeljétek! :D


Kérdés/kérés: ask.fm
Ti milyen korrektort használtok?

9 megjegyzés:

  1. Elég meggyőző ez a kép, úgyhogy ne bánd! :)))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szuper poszt! Árat kérdezhetek? Ha elfogy a Bourjois korrektorom, kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
  3. Wow, ez nagyon jó lehet! Sajnos én is ilyen karikás szemeket örököltem, de az enyém sokkal durvább :S Még nem találtam meg a tökéletes korrektort, úgyhogy ez nagyon meggyőzőnek tűnik, szívesen kipróbálnám. Az árra én is kíváncsi lennék :-)

    VálaszTörlés
  4. Elég értékelés. ha rohanok megvenni? ;) Csak egy árat tényleg mondj kérlek! :D

    VálaszTörlés
  5. Örülök, hogy meggyőző voltam. :) Árat azért nem írtam, mert nem tudom pontosan, de 5ezer forint körül van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, kb ennyire gondoltam... :)

      Törlés
    2. Igazából így elsőre drágának tűnhet, de én mindig úgy vagyok vele, hogy inkább egy drágát, de jót, mintsem sok olcsót, de rosszat. Ráadásul ezt a legtöbb ember minden nap használja, én néha 2x is és több mint 1 évig kitartott mindig. :)

      Törlés
  6. szia.
    Az a problémám, hogy nekem a tiednél kb 2x sötétebb karikás, és kb ugyan annyival jobban táskás is. Szóóval szerinted jó lenne rá? SOHA nem találtam még megfelelő korrektort. Szerintem már te is megérted, hogy mennyire lehúzza az önértékelésemet, ez az "apró" probléma. Nem sajnálom rá a pénzt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Megértem, hogy sokat levesz az önbizalmadból, én is sokszor kínosan érzem magam miatta, főleg, ha mondják is, hogy "jaj milyen fáradt vagy"... Szerintem érdemes lenne ezt kipróbálnod, de ha bemész a MAC-hez, akkor szívesen segítenek, és ki is próbálhatod ott helyben. Azt hiszem ennél van egy erősebb fedésű is, de mondom szerintem ott néz körül, és kérj segítséget az eladóktól. :) Egyébként a Bourjois és a Bobbi Brown korrektorok még jók elvileg, de ezt csak hallottam/olvastam, nincs velük kapcsolatban semmilyen tapasztalatom.

      Törlés

Minden vélemény számít!