2013. július 12., péntek

VÉLEMÉNY: Aussie Miracle Moist termékcsalád

Még az Aussie sajtótájékoztatón kaptam ezt a Miracle Moist termékcsaládot, amit azóta sikerült alaposan kiismertem, szóval épp itt az ideje bejegyzést írnom róluk. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, kattints tovább!

Elsőként lássuk mit is ígér ez a termékcsalád!
"Termékcsalád száraz és károsodott hajra, ausztrál makadámia dió olajjal.
SAMPON A természet csodájaként, még a száraz és károsodott hajszerkezetbe is behatol, és segít annak táplálásában, hogy a hajad selymes legyen.
A hajad extra táplálásra szomjazik?
BALZSAM Varázslatos formulája a száraz és károsodott hajszerkezeten is áthatol, hogy hajad puhává, selymessé és táplálttá váljon."
Most pedig következzen a véleményem!
Nagyon örültem, hogy a száraz hajra való termékcsaládot kaptam, mert én mindig ilyen sampont használok, szóval alig vártam már, hogy kipróbálhassam ezeket is.
A csomagolásuk nekem kifejezetten tetszik, nagyon találó és játékos kis szöveg van rajtuk. A sampon és balzsam adagolása egyszerű, a kupakot fel kell pattintani hozzá és jól záródik.
Ami először plusz pont volt nálam, az az isteni illatuk. Talán rágógumihoz tudnám hasonlítani, és nagyon intenzíven érezni még hajmosás után 3-4 nappal is, nem egy bókot is begyűjtöttem már nekik köszönhetően. :) Amióta kipakoltam őket a kád szélére akárhányszor belépek a fürdőszobába egyből megcsap ez a jó illat, szóval akár az illatgyertyákat és hasonlókat is el lehet felejteni mellettük.
Már első használat után is egyből éreztem a hajamon a változást, soha életemben nem volt még ilyen puha és selymes a hajam, ráadásul fényesebb is lett tőle.
A legnagyobb pozitívum pedig számomra az, hogy a hosszú és dús hajamat 10 perc alatt ki tudom fésülni hajmosás után, míg más termékeket használva régen ez minimum 20 akár 30 percet is igénybe vett, komolyan kész szenvedés volt az egész, nagyon utáltam.
Negatívumot ha megerőltetem magam se tudok mondani, azt hiszem megtaláltam a tökéletes termékeket a hajamra, már értem a britek nagy őrületét. Talán még a hosszú hajra való termékcsaládot is kipróbálom a későbbiekben, mert kíváncsi vagyok mit tudnak nyújtani a hosszú hajamnak.

Az Aussie termékeket a dm polcain keressétek!
Sampon (300 ml): 1.700 Ft
Balzsam (250 ml): 1.700 Ft
Hajpakolás (250 ml): 2.000 Ft
Ez így most talán kicsit drágának tűnhet, de ha valami, akkor ez tényleg megéri az árát, bátran ajánlom! :)
Összességében: a hajam sokkal puhább, selymesebb és fényesebb lett tőle, az illata jobb nem is lehetne, ráadásul 3-4 napig érezhető, hajmosás után pedig jóval könnyebb kifésülni a hajam. Ha elfogy biztosan újra veszem.


Ti használtatok már valaha Aussie terméket? Nektek mi a véleményetek róla?

7 megjegyzés:

  1. Nekem is hasonlóak a tapasztalataim, fényes és puha lesz a hajam, és olyan jó erősnek érzem. :) Én a dúsító változatát használtam, épp most értem a végére. A következő a Miracle Moist lesz, mert szerintem is megéri az árát ha egyszer valami ennyire jó! ;)

    VálaszTörlés
  2. A leírtak alapján nagyon megtetszett lehet ki is próbálom. :) Azt elárulnád hol lehet beszerezni?

    VálaszTörlés
  3. Nekem a hosszú hajra való sampon van meg, nagy kiszerelés, szárítja a hosszú hajam, ami baj, mert azóta törik amióta sampont váltottam Aussira. :-S Nem fogom újravenni. A 3 Minute Miracle kis kiszerelésben van meg, rosszabb mint a boltban 6-700Ft-ért kapható sima balzsamok, ezt se veszem újra. Az illata más mint a jóval olcsóbb termékeké, a hatása meg nagy 0, de az jó drágán. Csalódás felsőfokon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez nem túl biztató, akkor még 2x is meggondolom, hogy kipróbáljam-e a hosszú hajra valót... Lehet ennél kéne maradnom végleg.

      Törlés

Minden vélemény számít!