2013. június 10., hétfő

AUSSIE sajtótájékoztazó

Előző hét szerda délután Aussie sajtótájékoztatón jártam, ami az újonnan épült Váci1 üzletház tetőteraszán került megrendezésre. A képes beszámolóért kattints tovább!

Az Aussie egy ausztrál hajápolási termékeket forgalmazó márka, amely már egész Európában egyre elterjedtebb, (Angliában egyenesen megőrülnek érte) és végre hozzánk is eljutott. Minden termékben valamilyen ausztrál növény kivonata került, például makadámdió, citromfű, aloe vera, golyós eukaliptusz stb. Az Aussie termékeket a Dm-ben keressétek!

5 féle termékcsalád közül választhatunk, hogy mindenki megtalálhassa a hajának megfelelőt.

Sokat töprengtek, hogy ki legyen a magyar Aussie lány, aki megfelel az ausztrál életérzésnek, azaz üde, fiatalos, vidám, laza, és végül Ada lett a márka arca.

A fotózáson 3 stílust céloztak meg: 
- beach style (pálmafák, delfinek, naplemente stb.)
- klasszikus, romantikus
- laza, utcai
 photo Ada_zpsbdd5be98.jpg

A helyszín tökéletesebb nem is lehetett volna! A Váci1 üzletház 6. emeletén nagyszerűen kidekorálták a termet, minden lila és fehér színben úszott, akár csak az Aussie logó, a hangulat pedig remek volt. :)
 photo DSC01714_zps938e1289.jpg

A házigazda a már jól ismert Istenes Bence volt, aki mellett Bak Kyra stylist is megjelent, valamint Galló Mónika mesterfodrász, aki a termékekről mesélt kicsit részletesebben. A rendezvényre természetesen Ada is eljött, aki egy magyar tervező kreációját viselte, méghozzá egy Daige pálfamás ruhát.

 photo DSC01726_zps595e4aa3.jpg
Ennél a pultnál végigszaglászhattunk, és kipróbálhattunk a kézfejünkön néhány összetevőt, valamint megtudhattunk pár érdekességet róluk. Én igencsak éltem ezzel a lehetőséggel, és hazafelé kb 6 féle illatot éreztem a csuklómon és környékén. :D


 photo DSC01719_zps6d54c3eb.jpg


 photo DSC01717_zps497a295a.jpg

A tetőteraszt egyszerűen imádtam, le se akartam menni onnan. A kilátás csillagos 5-ös, így magától értetődő, hogy rengeteg képet lőttem fentről.
 photo DSC01733_zpsc7916163.jpg





Természetesen nem engedtek el minket üres kézzel, és megkaptuk a Miracle Moist termékcsaládot, amiről a közeljövőben egy külön bejegyzésben fogok részletesen írni.
 photo DSC01777_zpse2a1622c.jpg

 photo DSC01781_zps6713fcad.jpg


Ti ismertétek már korábban az AUSSIE márkát?

5 megjegyzés:

  1. Olyan szép ez a ház már kívülről is! Meg az egész esemény szépen volt megrendezve, kár, hogy ezen nem találkoztunk. ;)

    VálaszTörlés
  2. Eddig nem ismertem a márkát, de most nagyon szimpatikus lett. Kíváncsian várom a véleményed! :)

    VálaszTörlés
  3. Olyan szép ez a ház már kívülről is! with stilettos

    VálaszTörlés
  4. És fodrász Galló Mónika a legjobb. Csodálatos hajkölteményeket készít. Ő a legjobb

    VálaszTörlés
  5. Kicsit késve, de köszönöm :)! Gallo Moni

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!