2013. május 4., szombat

VÉLEMÉNY: Sminklemosók (Alverde, L'oréal, Gerovital Plant)

A sminklemosókkal én mindig is szerettem kísérletezgetni, úgyhogy ha már találtam egyet ami bevált, akkor sem ragadtam le annál. Most is összegyűjtöttem 3 újat, amikről ebben a bejegyzésben olvashattok.

ALVERDE SMINKLEMOSÓ
 photo DSC00681_zps93dc506f.jpg

Mit ígér?
Az Alverde 2 fázisú szemfestéklemosóban lévő tenzidek és értékes olajok tisztítják és ápolják a bőrt. Az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó mandula- és avokádókivonat megnyugtatja az érzékeny arcbőrt. Az Aloe Vera kivonatot és jojobaolajat tartalmazó receptúra hidratál és jótékony hatással van az érzékeny szemkörnyékre. Hatása szemorvosok által igazolt, kontaktlencsét viselők is használhatják. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert és állati eredetű összetevőket.

Mi a véleményem?
Minden itt leírt eddig nagyon jól hangzik, de sajnos az az igazság, hogy ennél rosszabb sminklemosóm még csak egyszer volt ez előtt. Nagyon csípi a szemem (nem csak az enyémet, mástól is hallottam), és a sminket sem távolítja el olyan egyszerűen, mint ahogy azt kéne. Számomra ez már túl olajos, és habos is, ráadásul az illata sem valami jó. Biztos, hogy nem venném újra. A csomagolása amúgy rendben van, és az adagolásával sincs gond. Ára: 800 Ft (100 ml)
1,5/5

L'ORÉAL PARIS SMINKLEMOSÓ
 photo DSC00678_zpsf1b64435.jpg

Mit ígér?
A sminklemosó a hatékonyságot a lágysággal egyesíti és nem hagy zsíros érzetet. A lágy olajokban gazdag sötétebb fázis hatékonyan mossa le a vízálló és tartós sminkeket. A világosabb fázis egy igen lágy folyadék, amely kellemesen friss érzést nyújt. Eredmény: gyors és könnyed sminklemosás, mely nem hagy zsírfátylat a szemeken.

Mi a véleményem?
Talán ez az eddigi legjobb sminklemosó, amit valaha használtam. Még kis mennyiség is pillanatok alatt teljesen eltávolítja a sminket. Kicsit sem csípi a szemem és az olajos érzés is csak nagyon minimális, de ez egy kétfázisú olajos sminklemosónál elfogadható. A csomagolása ennek is rendben van, könnyű adagolni, és az illatával sincs gond. Az ára: 1.500 Ft körül mozog (125 ml)
5/5

GEROVITAL PLANT SMINKLEMOSÓ
 photo DSC00688_zpsa422db29.jpg

Mit ígér?
A búzavirág kivonat hatékony a szem alatti karikák és táskák ellen, míg az A-vitamin táplálja és bársonyossá teszi a bőrt, megelőzi a ráncok kialakulását és kisimítja a finom ráncokat. A szerves havasi gyopár kivonat védi a bőrt a külső tényezők okozta oxidatív stressz ellen.

Mi a véleményem?
Még semmilyen terméket nem próbáltam ettől a márkától, ez az első. A csomagolása lehetne átlátszóbb, hogy rendesen lehessen látni, hogy mennyi van még a flakonban, mert ez így kicsit zavaró, de az adagolása egyszerű. A sminket könnyebben is eltávolíthatná, de nálam ez még az elfogadható kategóriába tartozik. A szememet  nem csípi, fura illata van, de egyáltalán nem tolakodó. Nem mintha vártam volna bármit is, de a szem alatti karikáimmal nem történt semmi. Az ára: 1.200 Ft körül mozog  (100 ml)
4/5


Ti milyen sminklemosót használtok? Van kedvencetek?

9 megjegyzés:

  1. A Gerovital nekem sem teljesített rosszul anno, és jók is az összetevői. Azóta viszont jobban bejött az Evelyne micellása, vagy ha "tejes élményre" vágyok, akkor a Himalaya Herbals arc/smink-lemosója. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Gerovital nem vált be sajnos, csípte a szememet és utána homályosan láttam egy ideig, viszont az arclemosó tejüket szeretem nagyon, abból fogok venni újat:) Régebben amúgy a Garnier sminklemosó tej volt a nagy kedvencem, sokszor újra is vettem, csak aztán elkezdtem másfelé kacsintgatni, szeretek kísérletezni, sajnos :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Garnier sminklemosó tej nekem is nagy kedvencem volt. :)

      Törlés
  3. Én Garniert használok, de már lassan vízzel is könnyebben jön le a smink, mint azzal a szarral :D Ezt a L'Oréalt kipróbálom majd. :)

    VálaszTörlés
  4. Én egy Avon-os sminklemosót használok, eddig ez a legjobb, amit próbáltam. Nekem a kétfázisúak nem jöttek be, túl olajos maradt a bőröm utánuk.

    VálaszTörlés
  5. Én is voltam akkora marha, hogy megvettem az Alverde sminklemosot, atkozom is azt a napot... Minden egyes szoval egyet ertek, amit irtal rola! Borzalmas! Probalom elhasznalni, de valahogy minden este talalok valami urugyet, hogy mast hasznaljak:D

    VálaszTörlés
  6. Garniert használok, de nem veszem újra, ha elfogy. A Bourjois lemosóival szemezek.

    VálaszTörlés
  7. Nekem is L'Oreal volt az eddigi legjobb, a Gerovitalnak csak a szemkörnyékápolóját próbáltam, az viszont jó volt. Most a Rival De Loop olajmentes szemfestéklemosóját használom, meglepően jó!

    VálaszTörlés
  8. Évek óta csak a L'Oreal-t használom. A többi meg sem közelíti ezt a minőséget.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!