2013. február 19., kedd

10 dolog rólam

Még régebben elkezdtem ezt a post sorozatot, de 3 bejegyzés után abbahagytam, mert már nem tudtam mit írni magamtól. Most újrakezdem, ha ti is szeretnétek, mert több magyar és külföldi blogon is láttam, hogy ezeket az "andthat'swhoiam" tumblr képeket postolják, és kedvet kaptam hozzá én is. Nem mindenhez fogok kommentet fűzni, mert sokszor már a kép is túl sokat mond. Minden kedden lesz ilyen bejegyzés, remélem sokan örültök neki. :)

Tudom, hogy lehetetlen, de én kiskorom óta erre vágyom, de annyira, hogy rendszeresen azt is álmodom, hogy repülök.

 tumblr_magad8qr4q1rogngso1_500_zpsc0f272d2.jpg
Szerintem erre az első kép lehet a magyarázat. :)

 tumblr_mb3tim9lb51rogngso1_500_zpsf88cc9a5.jpg
Sokszor.

 tumblr_lz4ph9j8Jn1rogngso1_500_zpsb18bb8b4.jpg
Mindig részletesen emlékszem az álmaimra, kivétel nélkül minden este rosszat álmodom, és már belefáradtam ebbe. Mindig megjelenik a víz is az álmaimban, és mindig meghalok. Csak hogy példát mondjak tegnap este azt álmodtam, hogy térdig érő víz van a szobámban tele bogarakkal és halakkal amik szét csipkedték a lábam aztán egy ismeretlen személy berontott, elvágta a torkom, ellökött aztán nézte, ahogy szép lassan piros lesz a koszos víz. Ezeket után merje mondani nekem valaki, hogy ép az elmém. :D

 tumblr_m9nbtdoths1rogngso1_500_zpsbde28f48.jpg

 tumblr_mfankopZf71rogngso1_500_zps4ecdc3d8.png
Sokkal jobban szeretem az estéket, és ha valaki, akkor én tényleg egy éjszakai bagoly vagyok.

 tumblr_mfao0ftnGu1rogngso1_500_zps0cc6bb31.png
Egyszerűen imádok bulizni, és mindig alig várom a pénteket, hogy végre tombolhassak. Tudom nagyon jól, hogy kevesebbet kéne buliznom, de akkor érzem magam a legjobban, és kell nekem ez a kis boldogság/szabadság.

 tumblr_mcv9v3UQsC1rogngso1_500_zps3a7e4d62.png
Nekem a barátaim a legfontosabbak, és tényleg nem tudom, hogy mi lenne velem nélkülük. Imádom, hogy bolondak, minden nap megnevettetnek, és jól érzem velük magam. :) Bulizni is azért szeretek, mert rengeteg 
új embert ismerek meg, és ez nekem egy kis biztonságérzetet ad.

 tumblr_mdgtlwxL3C1rogngso1_500_zpsaeb0af2b.jpg

 tumblr_mflngtITZW1rogngso1_500_zps8e8e4671.png
A barátaim ennek nem örülnek, de tényleg megtanultam, hogy a problémákat jobb megtartani magunknak, mert mások nem fogják megérteni, és semmi mással nem tudnak szolgálni csak pár elcseszett tanáccsal. Az pedig egyébként nagy erőt ad, ha egyedül össze tudod kaparni magad a padlóról. (Tudom, hogy ezt sokan nem így gondolják, már előre látom a kedves hozzászólásokat, de nekem akkor is ez a véleményem.)


Szeretnétek még ilyen postot látni, vagy inkább most már hanyagoljam a személyes bejegyzéseket?

6 megjegyzés:

  1. Szia!a buli részhez annyit hogy nem vagy buta igyál amennyi jolesik és érezd jól magad fiatal vagy :)) de hamar bulizol postolj arról hogy keszulsz mit veszel fel stb ;)) :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igeeen!!!:)Smink,ruha és hely...stb. (ha van közünk hozzá):D

      Törlés
  2. mennyi a közös vonás... az utolsót annyira, de annyira így gondolom én is, tudnék erről mesélni. az 5. képet is átérzem sajnos.

    VálaszTörlés
  3. azt mondják, hogyha sokat álmodod azt, hogy repülsz, az annak a jele, hogy messze fogsz kerülni a hazádtól és jóval messzebb találod majd meg a boldogságot :)

    VálaszTörlés
  4. anyukád vagy apukád halt meg? bocsi a kérdésért ha ez túl indiszkrét.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!