2013. január 8., kedd

Vélemény: The Body Shop vaníliás testvaj és mézvirágos tusfürdő

Karácsonyra kaptam ezt a tusfürdőt és testvajat, így végre már én is kipróbálhattam valamit a híres The Body Shop-tól. Ha kíváncsi vagy a véleményemre, és a további képekre, akkor kattints a "Tovább" linkre.

The Body Shop Moringa tusfürdő (250 ml)
Eredetileg vaníliásat szerettem volna, hogy passzoljon a testvajamhoz, de abból már nem volt, viszont ennek a mézvirágos illata nagyon tetszett, úgyhogy végül ez került a fa alá. Egy tusfürdőnél nyilván nem sok mindent lehet letesztelni, de azért van pár dolog, amit érdemes megosztanom veletek.
A csomagolása rendben van, és nem mintha ez tusfürdőnél túlzottan fontos lenne, (hacsak nem visszük valahova) de a kupak teljesen jól zár. Nekem különösen tetszik, hogy átlátszó a flakon, mert így tudom, hogy még mennyi van benne.
Leginkább arra voltam kíváncsi, hogy fürdés után mennyire érzem magamon az illatát. Nem mondanám, hogy nagyon, de azért 2-3 órán keresztül még élvezhettem a lágy virágillatot.
A második fontos dolog, hogy rendesen habozzon, ami ennél sem volt probléma.
Amit még észrevettem, hogy használat után egy kicsit puhább lett a bőröm. Először azt hittem, hogy csak beképzeltem, de nem, mert egyszerre több tusfürdőt is használok kedvem szerint, és csak ennek a használata után éreztem puhábbnak a bőröm.
Az ára 1.490 Ft.
 zz_zpsbcbf551a.jpg

 DSC09301_zpsb6425470.jpg

The Body Shop vaníliás testvaj (200 ml)
Amikor megjelent a karácsonyi kiadás, és láttam, hogy van vaníliás testvaj a kollekcióban, egyből tudtam, hogy most jött el az ideje, hogy nekem testvajam legyen. Odavagyok a vaníliáért, ennek pedig egyszerűen imádom az illatát. :) Már az ágyam is teljesen átvette az édeskés illatot, amit még ébredés után is érzek magamon.
A csomagolása egy sima, műanyag tégely, ami jól zár.
Amit még ennél is jobban szeretek benne, hogy a 24 órás hidratáltságot, amit ígér, azt abszolút be is tartja. Soha nem volt még olyan puha a bőröm, mint miután ezt használtam, a hideg téli időben, ez pedig extra jól jön.
Egy dolog van csak, ami párakat zavarhat, az pedig, hogy lassan szívódik be, de egy testvajtól nem is lehet mást várni.
Számomra az egyetlen negatívum ebben a tégelybe zárt kis csodában, az az ára: 4.890 Ft. Hiába lesz viszonylag sokáig elég, ez sajnos akkor sem egy olcsó mulatság.
 DSC09309_zps11a5734b.jpg

Sajnos még mielőtt lefotóztam volna belemásztam, de ezt nézzétek el nekem.
 DSC09327_zps2e53fc91.jpg

Az állaga sűrű, vaj szerű, nem túl könnyen kenhető.
 cats_zpsd0683ca0.jpg


Ti használtok/használtatok testvajat? Mi a véleményetek róla?

6 megjegyzés:

  1. ó, én jó ideje szeretnék valami body shop-os dolgot kipróbálni :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem Chocomania testvajam van tőlük meg ajakvajam, előbbiből sajna már nem túl sok, de leginkább a kezem szoktam kenni vele meg a könyököm, és arra is igaz amit leírtál, hogy mesésen puha lesz a bőr tőle, még apum is használja néha, ha nagyon száraz a keze :]

    VálaszTörlés
  3. Nekem is van, én nagyon szeretem!

    VálaszTörlés
  4. A Chocomaniás testvajuk is abszolút "betartotta" a 24 órás hidratálást ^^

    VálaszTörlés
  5. Én is kaptam karácsonyra csak és mandarinosat és tusfürdő, testvaj, bőrradír és mosdószivacs is volt a kis csomagban :)

    VálaszTörlés
  6. A Body Shop termékek itt Ausztriában is nagyon drágák. Nekem is csak akkor van, ha kapok ajándékba...Egyébként minőségi termékek, tényleg jók!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!