2012. augusztus 6., hétfő

Stílus a Disney után

Kicsit saját magamon is csodálkozom, hogy egy ilyen bejegyzést írtam, de szerintem nem olyan unalmas téma ez, mint amilyennek tűnik. Személy szerint ki nem állhatom Hannah Montana-t, a Waverly place-t és az efféle sorozatokat, amik a Disney csatornáról áramlanak, de egyik nap eszembe jutott, hogy Miley Cyrus-nak mégis milyen jó stílusa lett, miután ott hagyta az egész Hannah Montana-t. Utánanéztem még Vanessa Hudgens-nek, Demi Lovato-nak és Selena Gomez-nek is.

Miley Cyrus
Az ő stílusát nagyon bírom. Laza, vagány és kényelmes szetteket visel, melynek legtöbbjét én is szívesen hordanám. Ruhatárának főbb elemei a bő felsők, a laza dzsekik, a szaggatott rövidnadrágok, az úgynevezett skinny jeans-ek, a hosszú zoknik, vagy harisnyák és ha a kiegészítőket nézzük, akkor a bakancsok, a fekete táskák és a retro stílusú napszemüvegek elmaradhatatlanok.


Tumblr_lzp2l4fag31r1jso8o1_500_large


Miley Cyrus Shoes

Miley Cyrus Handbags



Tumblr_m83erah88q1qdd5cto1_500_large

Vanessa Hudgens
Őt a High School Musical után szerencsére más hasonló filmben nem lehetett látni, de abban mégiscsak főszereplő volt. A stílusa mostanra viszont nagyon jó lett, én mindenképp hippisnek mondanám. Ruhatára főleg csizmákból, rojtos díszítésekből, sok ékszerből, szaggatott rövidnadrágokból és lenge ruhákból áll.

Itt biztos, hogy stylist öltöztette, az nem létezik, hogy ezt ő maga állította volna gy össze. :D


Tumblr_m3q3j0gjul1qe992oo1_500_large

Nekem ez a kedvencem. :)
Vanessa Hudgens Clothes

2012-es Coachella fesztiválon
Vanessa Hudgens Clothes

Vanessa Hudgens Clothes

Demi Lovato
Engem már a nevétől is kiráz a hideg, ő az akit ki nem állhatok, de sajnos önkéntelenül is beleütközöm az interneten, vagy a TV-ben. A színes haja nagy hírt keltett a világhálón, először pinkkel próbálkozott, majd kékre váltott és úgy döntött hipsterkedik is egy kicsit. Ahogy nézegettem a róla talált street style képeket azt vettem észre, hogy bármely 16 éves amerikai tömeggyártmányak elmenne. Szerintem még ő sem veszi komolyan magát, nemhogy más.

Nagyon elhitte... :D


Selena Gomez
A széparcú Selenának egyszerű, hétköznapi stílusa van kényelmes és unalmas ruhákkal, de gondoltam azért őt is megemlítem.

Selena Gomez Clothes


Selena Gomez Clothes


Ti mit gondoltok a stílusukról? Tetszik valamelyik?

10 megjegyzés:

  1. M.C. stílusa ezeken a képeken nekem nem jön be, kb. lepukkant prosti némely képén. Ez nem stílus nekem valahogy. Némely díjátadóra azért felöltöztetik rendesen. Értem én h. lázad a régi kiskirálylány Disney évei után, de lehetne ezt másképp is... .
    V.H. ha megkell jelennie valahol mindig nagyon csinos, az ő szakemberei akik az öltözékéért felelnek nagyon vigyáznak rá h. ne égesse le magát. 1-1 fesztiválra felöltözhet hippinek nyugodtan... csak lazán, még szép h. nem platformcipőben megy meg koktélruhában.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miley néhány képen tényleg egy kicsit lepukkant prostis. :D Az elsőn például nagyon, azt biztos, hogy nem venném fel. Vanessa meg fesztiválon kívül is elég hippisen öltözik.

      Törlés
  2. Miley vagány, szeretem én is a stílusát, de nem tudnám magamon elképzelni.
    Vanessa tényleg hippi! :DDD
    Demi az a lány, akit több okból én sem bírok....
    Selena szerintem nagyon csinos, nekem az ő stílusa tetszik a legjobban, áll hozzám a legközelebb. :)

    VálaszTörlés
  3. Én régen szerettem Demi 1-2 számát :D De ez a szőke haj meg a szolis bőr nagyon Jersey Shore, amikor először láttam, kiverte nálam a biztosítékot...
    Sajnos én menthetetlen Disney Channel függő vagyok. Persze magam is nyálasnak tartom az egész csillámporos rózsaszín világát, de engem szórakoztat :D

    VálaszTörlés
  4. Imádom miley stílusát, nagyon tetszik, és bírom, ahogyan a haja mindig fel van kötve! :D Demi-n pedig egyenesen elhűltem. Jól meghízott, és a stílusa sem tetszik. Milyen kedves vagyok... Selena pedig olyan szép! :D Stílusát eléggé kedvelem.

    VálaszTörlés
  5. jajjj, Miley, Selena <3 De szeretem őket,
    Am. mostanában jelent meg pár kép, ahol Miley platinaszőke lett..még vagányabb lett! :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem óriási kedvencem Demi, imádom a hangját ♥ Volt olyan korszak, mikor jobban öltözködött, de szerintem most is eléggé egyedi a stílusa.
    Miley-t is nagyon szeretem: stílusát, hangját, filmjeit. Most néztem meg nemrég a LOL-t, láttad már? Szerintem nagyon jó :)
    Vanessát sosem szerettem, bár a stílusa nem rossz. Selena pedig szerintem a legátlagosabb.

    VálaszTörlés
  7. Szégyen, nem szégyen, én imádom Mileyt. A stílusát is és a személyiségét is:D

    VálaszTörlés
  8. huh én odavagyok Miley-ért, legalábbis a stílusáért, bár most túlságosan csont és bőr, ehetne valamit :D
    Vanessa stílusa is nagyon jó, ha másnak nem is, de mindenképp inspirálódok belőle. Ő a tipikus laza csak, aki felkap valamit és máris mindenki csak őt nézi. Valahogy vonzódom ehhez a "nem érdekel mi van rajtam, laza vagyok" stílushoz, mert unom, hogy mindig tökéletesen nézzek ki és tip-top
    Demi szerintem is túllőtt a célon, bár a színes haja bejön, de való igaz, hogy meghízott, ami nem lenne baj, de akkor nem lenne szabad mini sortot vennie, ha nem akar magával semmit kezdeni.
    Selena szerintem abszolút átlagos, semmi különleges nincs benne, szerintem ő a tipikus korrekt csaj. Mert nincs bajom vele, de nem is ájulok el a stílusától. Kicsit langyos víz...

    VálaszTörlés
  9. Én Miley-t és Selenát szeretem, stílusuk is tetszik, bár a Miley féle rövid nadrágok nem állnának jól nekem, de ha olyan alakom lenne biztos hordanám.Demi szerintem koppint, és nem is áll jól neki ez a stílus, nem bírom a csajt.Vanessanak szerintem nagyon jól állnak a ruhák, a stílusa nagyon nagyon tetszik, de magával a lánnyal soha nem voltam ki békülve.:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!