2011. november 25., péntek

NIVEA testápoló száraz bőrre

Mit ígér?
"Finoman hidratálja és puhítja a száraz bőrt. A shea vajat tartalmazó NIVEA kényeztető krémes testápolóval külölnlegesen jó érzés ápolni a bőrt. Gyorsan felszívódó formulája intenzíven hidratál és megóvja a bőrt a kiszáradástól. Bőrbarát összetétele bőrgyógyászatilag igazolt."

Mi a véleményem?
Már jó ideje ezt a testápolót használom, (kb. 1 hónapja) újat vettem, mert a régi elfogyott, (Nivea Happy Time volt, post róla ITT) és új után kellett néznem. Hogy miért nem vettem meg Happy Time-ot megint? Azért mert az a testápoló nálam a nyárral együtt jön. Annyira nyárias illata van, hogy én télen nem tudnám elképzelni, és különben is már megszoktam az illatát így a végére, és nem is érezem magamon. Majd nyáron! :) Ja és ősszel nekem ez a testápoló már gyenge lenne, mert száraz bőrű vagyok. Na szóval új testápoló után kutakodtam a dm-be, és megint csak a Niveánál akadtam ki. Volt rá egy kuponom is, amivel 750 HUF-ért vettem, különben 1000 HUF, és 250 ml-t kapunk ezért az összegért. Nézegettem, hogy melyiket válasszam: normál - száraz bőrre, száraz bőrre, nagyon száraz bőrre, de végül a közepeset választottam. (A nagyon száraz bőrre valót majd télre tervezem.) Akárcsak a Happy Time-ról erről is szerencsére csak csupa jót tudok mondani. Puha és hidratált lesz tőle a bőröm, és az illata is nagyon kellemes. Olyan tisztaság és testápoló illatú. A száraz bőröm miatt, sokszor, már most ősszel is nagyon csúnyán ki szokott száradni a kezem, de ha indulás előtt és minden este bekenem ezzel a testápolóval, akkor egyáltalán nem szárad ki, és puha lesz. :) Örülök, hogy ezt a testápoló választottam, Niveában még sosem csalódtam, a sminklemosóm is Niveás. Szerintem nemsokára el fogok kezdeni megbarátkozni az arcápolási termékeikkel is, kíváncsi vagyok, hogy azok milyenek.




Van/volt (már) Nivea testápolótok? Szerettétek/szeretitek?

4 megjegyzés:

  1. Én is imádom a Nivea termékeket, nekem is aktuális lesz most újat vennem^^ Viszont az arcápolási termékekkel kapcsolatban egy jó tanács: csak ezt NE! : )
    http://rougeandstyle.blogspot.com/2011/10/nive-visage-aqua-sensation-arclemoso.html

    VálaszTörlés
  2. nekem is volt happy time testápolóm :) imádtam, csak a végére tényleg megszokja az ember az illatát, amúgy imádom a Nivea termékeket :)

    VálaszTörlés
  3. Én az előző postod miatt vettem meg a Happy Time-ot és nekem is egyből a nyár jutott eszembe. Egy ilyen testápolóból 400 ml bőven elég, mert több mint egy hónapot is kibír, ha 1-2 naponta használjuk is.Nekem anya kipróbálta, és mivel már fogyóban volt, megvette mégegyszer. Úgyhogy nincs mit tenni, ezt fogom használni az első téli hónapban is. :D

    VálaszTörlés
  4. Én már évek óta ezt használom. Régen máshogy nézett ki a tubus és amikor kerestem azt hittem, hogy nem lehet már kapni. Aztán láttam, hogy csak a design változott :) Nagyon megvagyok vele elégedve. Csak erre az egy testápolóra esküszöm. Még az arcomat is ezzel krémezem :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!