2011. október 10., hétfő

Glamour napi kis haul

Glamour napok; amire már hetek óta vártam. :) Péntek délután akartam menni suli után, de közbejött valami + 6-kor kezdődött a gólyabál, amire már utólag azt mondom, hogy kár volt elmennem. Na mindegy, ezért szombat délután mentem az Arena Plazaba ahol már elviselhetetlen volt a tömeg. Rengetegen voltak, főleg a Tally Weijlbe.

Kardigán - Tally Weijl (5500 HUF)
Ide volt kupon, úgyhogy lejött az árábóll 20%. Szerettem volna őszre/télre egy ilyen nagyon meleg és puha kardigánt. Így képen nagyon nem látszik, hogy hogy is néz ki igazából, de majd OOTD-ben megmutatom nektek és ott majd rendesen fog látszani. Idegesít, hogy nem mutat jól képen. :D A gombjaiba pedig bele van írva, hogy Tally Weijl. :) Amúgy volt még hófehérbe, világosszürkében, meg még valamilyen színbe, arra már nem emlékszem.



A Tally Weijl oldalán keresgéltem a kardigánom, hogy hátha megtalálom, de nem találtam. Ez az ami a leginkább hasonlít az enyémre, csak az enyémen nincs zseb.

Long pocket cardigan



Hajgumi - Tally Weijl (595 HUF)
Most már eljutottam odáig, hogy hetente 1x összefogom a hajam. :D Már úgy is tetszik, de nemrég még el sem tudtam volna képzelni, hogy összefogjam a hajam, ha nem itthon vagyok, vagy sportolok. Van kb. 4 hajgumim ami rendesen tartja a hajam, úgyhogy kellett vennem még, és ezek nagyon megtetszettek. Csak az ilyenfajta hajgumik tartják a hajam, mert szerencsére nagyon sok és dús hajam van. :D



Parfüm - Douglas (990 HUF)
RÁGÓGUMI ILLATA VAN! :D Imádom, olyan illatú, mint azok a lapos, hosszúkás és rózsaszín orbit rágók, amiket gyerekkoromba kaptam mindig. :) Nagyon édes illata van, úgyhogy azoknak nem ajánlom, akik kerülik ezeket az illatokat. Amúgy a gyerek részlegen találtam, volt még vattacukros és sütis illatú is. Nagyon olcsó volt, és még 20%-os kuponom is volt.


Kötött sapka - Zara (1990 HUF)
Harisnya - New Yorker (2990 HUF)
A sapka megtetszett, és a Zarába volt a legolcsóbb. (A Pimkiebe 3000, a Reservedbe 4000 volt ugyanilyen.) Ez volt az utolsó darab fekete és a méret is jó volt. (M) Aranyos az a bojt. :) A sötétszürke harisnyát nagyon nem terveztem be, de aztán megláttam és elképzeltem, hogy mivel veszem majd fel, és már a kasszánál is álltam. :D Nagyon jó vastag, őszre tökéletes. Volt még fekete, sötétkék, sötétbarna és leopárdmintás. Mindegyik ugyanannyiba került, és ugyanolyan vastag volt. A New Yorkerbe is volt 20%-os kupon, úgyhogy abból is lejött egy pici. :)



Ti miket zsákmányoltatok a Glamour napokon? :)

10 megjegyzés:

  1. Szépek a hajgumik(L)és a sapi is olyan kis édi.:D

    VálaszTörlés
  2. DM-be kicsit drágábbak a Star Nature parfümök, mint a kis százasban ahol én vettem nemrég. Ott 699Ft volt és majdnem minden illatból volt 1-2 darab a polcokon :)
    jó dolgokat vásároltál, használd őket egészséggel! :)

    VálaszTörlés
  3. úúú ugyanilyen tallys kardigánom van : ) arra a parfümre meg már elég régóta fáj a fogam, csak a vattacukor illatúra. Sapkám is van hasonló meg ugye a harisnya...szóval imádok mindent amit vettél!!!(L) majd megmutatod őket felvéve is? : ))

    VálaszTörlés
  4. Andí: A sapka szerintem is annyira aranyos! :D
    Ildcsu: és volt vaníliás is? :O
    Fanni: Persze, 1 outfittes bejegyzést erre a 7végére mindenképp tervezek, ahol a kardigánt és a harisnyát felveszem. :) És lehet, hogy majd lesz olyan is, ahol a sapka is szerepet kap.

    VálaszTörlés
  5. A sapi nagyon cuki ;)
    Egyébként mennyire érzed tartósnak a parfümöt? :) Mert ha tartós, akkor lehet, hogy megveszem majd én is.

    VálaszTörlés
  6. very nice, the first winter buys..

    Would be a pleasure if you visit me on my blog too!
    xx

    VálaszTörlés
  7. Milagroso: Hát nem túl tartós, de szerintem 1000 Ft-ot megér. Nekem meg még kuponom is volt, ezért 800 Ft-ért vettem, úgy meg méginkább. :D
    Ildcsu: és meg tudnád esetleg adni a 100 Ft-os pontos címét? :)
    Alex: Thank you! :) I'll visit your blog.

    VálaszTörlés
  8. Mezőtúr, Dózsa Gy. út 26. 5400
    Ha ez túl messze lenne, akkor nézz körül ott ahol laksz, hátha van ott is Goods Market.

    VálaszTörlés
  9. ugyanilyet sapim van s imádom:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!