2011. augusztus 9., kedd

A tökéletes testápoló

Úgy gondoltam, hogy ez a testápoló már megérdemel egy bejegyzést.

Mit ígér?
"Keltse életre érzékeit és élvezze a hosszan tartó kényeztetést. A bambusztejjel és tejproteinekkel gazdagított Nivea Happy Time testápoló erősítheti a normál-száraz bőr természetes védekező funkcióját. A narancsvirág lágy illata a frissen ápoltság érzését nyújtja egész napon át. A Nivea hidratáló formulája belülről segítheti a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartását a hosszan tartó puhaságért. Bőrbarát összetétele bőrgyógyászatilag igazolt."

Mi a véleményem?
Már nagyon sokféle testápolót kipróbáltam, de úgy érzem ez a tökéletes. Tegnap újra megvettem. Az ára 1300 HUF, és 400 ml-t kapunk ezért. Az adagolása is egyszerű, mivel pumpás. A tetejének a forgatásával lehet elzárni és kinyitni. Ami a legjobban tetszik benne, az az illata. Ha reggel lezuhanyzom, és utána bekenem magam vele, akkor egész nap érzem magamon a friss narancsos illatát. :) Olyankor mindig mondják is egész nap, hogy "de jó illatod van". :D A másik, amit imádok benne az az, hogy hihetetlenül puha lesz tőle a bőröm. Amikor először kipróbáltam, akkor este bekentem magam, reggel felébredtem, és nem akartam elhinni, hogy milyen puha lett a bőröm már 1 használattól is. Negatívumot nem tudok mondani róla, úgyhogy ha valaki már régóta keresi a "tökéletes testápolót", akkor csak ezt tudom ajánlani. :)




Ti milyen testápolót használtok? Melyik vált be nektek a legjobban?

7 megjegyzés:

  1. Nekem is ez a kedvencem, egyszerűen imádom! :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Nivea Angel Star volt sokáig a kedvencem, most pedig a Garnier Intensive 7 days (mangós). De majd ezt is kipróbálom. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a testápoló és a Garnier intensive 7 days testápoló tej a kedvencem <3 ezek a legjobbak !!! :D

    VálaszTörlés
  4. Én is nagyon szeretem ezt a testápolót!! :)) Olyan jóó az illata :)

    VálaszTörlés
  5. Pont ma vettem meg anyunak és kerestem egy tesztet, és ő is csak pozitívat mond, pedig kb 2 órája kente be először magát. :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!