2011. június 11., szombat

Laushine 23-as korall színű repedezős körömlakk + gél állagú körömlakklemosó

Ez a körömlakk egy álom! Gyönyörű korall színű repedezős! A korall az egyik kedvenc színem. (A másik a halványrózsaszín.) Az Asia Centerbe vettem egy nagy körmösnél. Rengeteg jó dolgot láttam ott, biztos, hogy vissza fogok még menni oda venni pár körmös cuccot. (Pedig az Ázsia Centert nem szeretem, de az a körmös bolt nagyon jó.) 950 HUF volt ami olcsó. Ha azt nézzük egy OPI töredezős 2500 HUF és azért az az 1500 HUF elég sok. Az Essence persze olcsóbb, de az szerintem borzalmas. Alig törik meg vízszintesen. Eddig még nem is hallottam erről a Laushine körömlakkmárkáról. Volt mindenféle színbe, úgyhogy venni fogok még! :D Amúgy annyira jó nézni, amikor gyorsan töredezik meg a lakk. :DD Ez apróbb darabokra törik, ami a csomagolás tetején is látszik. Más mint az OPI teteje. Szerintem ez az apró törés még szebb is! :)
(Nagyobb méretért katt a képre!)


Your animation


A következő, amit vettem ez a gél állagú körömlakklemosó. (Szintén Asia Center) Nagyon kíváncsi lettem rá. 100 ml, állatokon nem tesztelt (elvilleg, persze a csomagolásra bármit rá lehet írni), avokádó olajjal van és acetonmentes. Imádom az illatát, nekem olyan gyümölcsös rágó illatú! :) 350 HUF volt. Hát igen ezek voltak a pozitív dolgok, de most jöjjön a negatív. Kb. úgy érzem 350 Ft-ot kidobtam az ablakon. Nézzétek meg mennyi fogyott belőle! Annyi volt elég 1 azaz EGY ujjamra. Mi lett volna még ha az egészet mosom le ezzel? A fele elfogy? Azt az 1 ujjamat is 10 percig dörzsöltem mire lejött a lakk. Borzalmas ez a körömlakklemosó. Lehet, hogy csak ez a gél állagú ilyen, de én biztos, hogy többet nem próbálkozom gél állagúval. Maradok a szokásos illatosított Essence-nél, amiről még nagyon régen írtam itt.


Amúgy a cipőt megvettem, majd a ballagásom után írok róla.

Ti próbálkoztatok már gél állagú körömlakklemosóval? Van repedezős lakkototk? :)

7 megjegyzés:

  1. ouuuu!!! i love that!! i have black and white in crackle polish but i love that color most! :)

    VálaszTörlés
  2. Love that cracking effect in the nails!
    Thank you for sharing! :)

    Want to win a Skin Cleasen & Polish by Liz Earle?
    Click: http://ladyfashionoui.blogspot.com/2011/06/june-giveaway.html
    And Good Luck <3
    XOXO
    IT *

    VálaszTörlés
  3. Very cute!! Nice blog honey...I'm a new follower!! Wud love a follow back from you :D It wud be so nice of you if you enter my international giveaway as well!
    http://rakhshanda-chamberofbeauty.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. i like the coral color!! :) great blog!! im your new follower i really hope you'll me follow back
    xoxox :)
    http://cosmopearls.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. én a sárkány centerben vettem pár napja ugyanilyen márkájú lakkot, csak türkizben, ami inkább kékes.. nem tudom behatárolni : D de tényleg nagyon jó! sokkal jobban töredezik mint az essence.. ( : én is meg vagyok vele elégedve : p bár féltem megvenni, de örülök, hogy nem bántam meg, hogy nem 2500ért vettem valami márkásabbat..

    VálaszTörlés
  6. haribohero: Igen, én is féltem megvenni, hogy jajj mi lesz ha 1000 Ft-ot csak úgy kidobok erre és nem is töredezik be annyira. De megérte! :)

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom, hogy hol laksz de ha ismered a 16.kerületben Jókai teret akkor ott van egy 100 Ft-os és teljesen ugyanez a lakk van ott és csak 400 vagy 500 Ft! Teljesen ugyanez!! én féltem megvenni mert hogy túl olcsó de akkor megveszem:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!