2011. június 19., vasárnap

Haul, haul, HAUL! ♥

Csütörtökön és pénteken voltam vásárolni, ezért most megmutatom nektek, hogy miket vettem!
(Ha valamelyik képet nagyobb méretben szeretnéd látni, akkor kattints rá!)

Szegecses saru - Retro (10.500 HUF leárazva)
Ezt a sarut megláttam a kirakatba, és a világvégére is elmentem volna érte! :D Csak rá kell nézni, és ♥♥♥! Imádom, gyönyörű! Egész nyáron ezt fogom hordani, le se fogom venni a lábamról! :D A napban a szegecsek még csillognak is! Egyébként adtam volna oda a pénztárnál a teljes árát, és akkor mondták, hogy pont most árazták le, és állították át a gépben, úgyhogy 2500 Ft-tal kevesebbet fizetek. Mekkora szerencse! :D
Napszemüveg - Bijou Brigitte (2590 HUF)
Már itthonról is úgy indultam, el, hogy napszemüveget vennem kell! Tavaly nem is volt napszemüvegem. Felpróbáltam pilótaszemcsiket is, mert azok olyan szépek, de nem álltak jól. Nekem a nagy légyszemüvegek állnak jól! Itthon vettem észre, hogy bele is van írva, hogy Bijou Brigitte. :)Szitakötős nyaklánc - New Yorker (1990 HUF)
Ez csodaszép! :)Keresztes gyűrű - Claire's (1290 HUF)
Imáááááádom! Már mióta ilyet keresek, és végre megvan! Igaz, hogy nem kétujjas, de ez is nagyon szép. :)OPI körömlakk - Westend körmös bódé (1980 HUF)
Erről majd külön bejegyzés lesz, és ott írok róla bővebben. (Valószínűleg holnap.)2 rúzs
Erről nem is mondok többet, még a nevüket sem! :P Hagylak titeket izgulni. :DD Bár a csomagolásról páran biztos felismerik legalább az egyik márkáját. :) Külön bejegyzés lesz róluk nem sokára.Hűsítő testpermet - H&M (790 HUF)
Ezt megszagoltam, és nem hagyhattam ott! Nagyon jó illata van, friss és könnyed. Egyik nap a 100 fokban magammal vittem, és mikor már nagyon melegem volt befújtam vele a karom és a nyakam. Tényleg rendesen lehűtött, és utána még kb. 3 óráig éreztem a bőrömön azt a jó illatot. :) 1 bajom van vele; nem adnak hozzá kupakot. Ez azért zavar, mert könnyen megnyomódhat a táskába, és akkor kifolyik.

Kézfertőtlenítő - Balea (330 HUF)
Szeretem, mert kicsi, és nem foglal nagy helyet a táskába. Utazáshoz is tökéletes.Leopárdmintás pizsi - H&M (2000 HUF leárazva)
3000 HUF-ról lett leárazva, már aludtam is benne, és nagyon kényelmes.Ti zsákmányoltatok mostanába valami szépet? :)

6 megjegyzés:

 1. az a saru.. *o* azért volt ára szerintem...:D de nagyon ász :D

  VálaszTörlés
 2. nagyon szép a szitakötős nyaklánc :)

  VálaszTörlés
 3. saru, gyűrű, lakk.i'm in love:))))

  VálaszTörlés
 4. hú az a nyaklánc.. meg a saru :)

  VálaszTörlés
 5. pont akartam írni, hogy szívesen látnám azt a sarut. csodaszép:$

  VálaszTörlés
 6. a szitakötős nyaklánc imádat.. *.*

  VálaszTörlés

Minden vélemény számít!