2011. június 13., hétfő

Haj / Hair

Már kb. másfél éve növesztem a hajam. Nagyon szeretnék derékig érőt. :) A hajam színe világosbarna, ami a képen anynira nem látszik. Nyáron még világosabb, mert a nap kiszívja, és nagyon sok szőke tincs lesz benne. 5 hónapja hagytam abba a hajvasalást, előtte szinte minden reggel vasaltam a hajam. :S El is szúrtam rendesen, mivel most meg töredezett. 5 hónap alatt mégis nagyon sokat javult, úgyhogy nem tervezek belőle vágatni.

Jelenleg ilyen hosszú:
Nagyon dús, és hullámos nem is értem azelőtt minek vasaltam. Teljesen meg vagyok elégedve a hajammal, csak lehetne világosabb, mondjuk kicsit szőkés árnyalatú, de nem fogom befesteni a hajam SOHA!

Mit csináljak a töredezett hajammal?
1.) Vágás: ez a legjobb megoldás, de én személy szerint nem szeretném.
2.) Töredezettség elleni sampon/balzsam/spray/pakolás: Először is fontos, hogy mivel mosom a hajam. Ezt a Syosst most vettem nemrég. Szeretek mindig újabbakat kipróbálni. Ez is töredezett hajra van, és nagyon jó. Sokkal puhább, és simább tapintású lesz tőle a hajam. Sokáig elég is lesz, mivel 500 ml. Az illata is kellemes. Külön-külön 500 HUF volt, így méginkább megéri. 1 ml 1 Ft. :D Emelett még a Gliss Kurt szeretem nagyon.
3.) Kend be a hajvégedet hidratáló testápolóval! Nem vicc! :D Én is kipróbáltam, gondoltam nagy baj nem lehet, majd ha nem válik be, akkor hajat mosok. De bevált; puhább tapintású lett a hajam. Csak az a lényeg, hogy kevésbé zsíros testápolóval kenjük be a hajunk.


Az álomhajak :)
Fekete, vörös, vagy nagyon stötétbarna hajam SOHA nem lesz!!!

Olyan szőkéset szeretnék, mint amilyen balról az 1. lányak van :)
Tumblr_ljzx228kws1qi0qdxo1_500_large

Álomhosszúság
Beach-beautiful-brunette-dress-fashion-girl-favim.com-61704_large

Mary Kate haja. :)
Tumblr_lhdep4ellz1qe1pluo1_500_large

Jajj ez a 2 haj olyan gyönyörű! De ennyire szőkét biztos nem vállalnék be! :D
Tumblr_lluzg49wnm1qaxla6o1_400_large

Jajj milyen szép alakja is van!
Tumblr_llnui0cszd1qfqtxvo1_500_large

Szép. ♥
Tumblr_ll6ouw2ki01qfs916o1_500_large

Ohh
Tumblr_lhkj7qqeis1qa87g7o1_500_large

:O Ha megnő a hajam, akkor nyáron simán lehet iylen az enyém is, mert szőke tincsek vannak benne! Jajj csak nőjj már nőjj! :D
94378316_large

Színe, hossza, enyhén hullámossága ♥♥♥
Tumblr_lkt7je3wv01qfu2ejo1_500_large


Ti mit használtok a töredezett hajatok ellen? (Ha az van.)

10 megjegyzés:

  1. bár nekem is ilyen szép lenne..az enyém göndör de nem szeretem.. :/

    VálaszTörlés
  2. olíva és kókusz valamint mandula olajat és az alevrde töredezett száraz hajára való sampont valamint nem szárítom és nem vasalom de festeni igen, de most fogok hennára váltani de előtte 3 hónapig nem festhetem semmivel főleg nem olyannal amiben ammónia van :D a henna pedig olyan mint egy pakolás táplálja és erősíti a hajat és enyhe vöröses fényt ad neki :)

    VálaszTörlés
  3. how many nice hear ;-)
    i like layout of your blog :-D

    VálaszTörlés
  4. nekem kicsi, tüsis a hajam :))) de ezek a hajak, csodaszééépek :)

    VálaszTörlés
  5. Szia! Így is már jó hosszú a hajad! Én féléve növesztem a hajam! Amikor elkezdtem akkor a fülemig ért most a vállamig ér! Én is nagyon sokat vasaltam de már én is 6 hónapja nem vasalom! Syoss termékcsaládot használom(sampon, balzsam) ezenkívül használj ricinus olajat! Valóba csodákra képes!És akármennyire nem akarsz vágatni nagyon minimálisat kell mert akkor nem fog nőni a hajad normálisan hanem töredezett lesz! Fél cm meg se fog látszani, viszont a hajadnak nagyon jót tesz!

    VálaszTörlés
  6. I'm trying to have long hair, I miss having long hair :)!
    Thank you for sharing! :D

    Want to win a Skin Cleasen & Polish by Liz Earle?
    Click: http://ladyfashionoui.blogspot.com/2011/06/june-giveaway.html
    And Good Luck <3
    XOXO
    IT *

    VálaszTörlés
  7. Nekem hosszú, szőke hajam van, épphogy eléri a derekam (: Imádom! 1 bajom van vele, hogy vékonyszálú, viszont a vasalástól nem töredezik annyira. Úgyh nyár vége felé le fogom vágatni vállig érőre kb, hogy megerősödjön, és szebb lehessen, mint most (: Jah, és barnára fogom festeni, vissza az eredeti színére (:

    VálaszTörlés
  8. A vasalás az én hajamat is kiszárította és a végeket megtörte. Mindegy mennyire ápolod és mivel kenegeted, a vasalás egy idő után kikészíti. Én a L'Oreal Elvital hajvégápoló koncentrátumot használom, nem túl sok sikerrel, és gyorsan is fogy. A Garnier jobb volt. Köszi a tippet a testápolóval, ki fogom próbálni!

    VálaszTörlés
  9. Húúú, ezek télleg nagyon szép hajak!!! :O :) Az enyém már fenékig ér :) Kb fenék középig akarom megnöveszteni. Ha töredezik akkor a végekből 1-2 centit le szoktam vágni. Balzsamot és pakolást használok rá, de kipróbálom majd amit írtál :) Nézz be majd hozzám, mert lesz egy hajas posztom :)

    http://marcsikincsesladikaja.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok! Nekem Loreal-lal van festve a hajam. Kb 3-4-es színmélységű, tehát elég sötét barna, majdnem fekete. Most kb 10-es az alap színmélység, tehát szőkse, s még ebben vanak még világosabb szőke melír csíkok. Heti egyszer vasaolom a hajam+ egyszer kiszárítják. Egyébként dús hajam van, most kb a melltartó alá ér. Tapintásra finom, és selymes. Amit használok:

    Kreadtase intenzív tápláló ampulla (ezt minden festés után, tehát kb havonta)
    Loreal professionel, matt sárga sampon
    kreastase újraépítő pakolás
    kreastase, valami hővédő
    loreal professional olaj
    egyébként töredezésmentesítős hajkefém van.

    Szóval bírja a haj a vegyszeres kiképzést, csak rendes terméket kell használni.
    Még mielőtt leoltanátok, kipróbáltam a Syosst is, de egy kalap kaki.
    A kreastase, Loreal drága, de mindenki csodájára jár a hajamnak.
    Üdv

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!