2016. január 29., péntek

TESZT - The Body Shop British Rose tusfürdő és kézkrém

A The Body Shop legújabb kollekciója a virágillatok szerelmeseinek kedvez. Személy szerint én is virágillat párti vagyok, és biztosan állíthatom, hogy ennek a finoman nőies rózsaillatnak képtelenség ellenállni, tökéletesen el lett találva. Nekem a The Body Shop illatai közül - a moringa mellett - ez a British Rose lett az új kedvencem.
Egy tusfürdőt és egy kézkrémet is tesztelhettem a termékcsaládból, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok a véleményemre, akkor kattintsatok tovább a teljes bejegyzésért!

"Mikor úgy döntöttünk, hogy bevezetünk egy brit rózsás testápoló kollekciót tudtuk, hogy valami nagyon különlegeset kell alkotnunk. Ennek érdekében kiválasztottunk egy díjnyertes farmot Anglia szívében, ahol a környezet és a növények szempontjait helyezik az első helyre. Mindegyik rózsát kézzel szedik, a meleg levegőn kiszárítják, majd összekeverik friss, hegyi vízzel, hogy megkaphassuk a legtisztább, leggazdagabb eszenciát. A gondos kertészek ezt a folyamatot a lehető legnagyobb alapossággal végzik, hogy biztosítsák a rózsakivonat kiváló minőségét és a biodiverzitás fenntartását."

BRITISH ROSE TUSFÜRDŐ (1.690 Ft/250 ml)
Lágy illatának köszönhetően egy élmény vele a fürdés! Kellően habzik, szappanmentes, jól tisztít és az egész fürdőszobában kellemes rózsaillat terjeng. Használat után a bőrömet puhábbnak és frissebbnek érzem, viszont a csodás illatát nem sokáig élvezhetjük, mivel nem valami tartós. Utóbbit nagyon sajnálom, mert tényleg isteni az illata. Ettől függetlenül újravenném, nagyon üdítő vele a zuhanyzás!
7,5/10


BRITISH ROSE KÉZKRÉM (2.190 Ft/30 ml)
Ez a kézkrém 100 ml-es kiszerelésben is kapható, az enyém 30 ml, ami kifejezetten táskabarát.
Első használatkor nagyon meglepett, hogy pillanatok alatt beszívódik, és azonnal extra hidratáltságot nyújt a száraz kézfejeknek. Használat után a bőröm nagyon puha, és selymes lesz, az illata pedig felér egy jó parfümmel, mert nagyon tartós, még órák után is megcsap a friss rózsaillat, ellenben a hidratált érzés nálam hamarabb elillan. Ez tipikusan az a könnyed kézkrém, ami az enyémhez hasonló ekcémás és extra száraz kézfejeken csak ideiglenesen segít, viszont tökéletes azoknak, akiknek nincsenek ilyen "súlyos bőrproblémái".
7,5/10

Összességében engem az illat nyűgözött le, ezért biztosan közelebbről is szemügyre fogom venni a többi British Rose terméket is, még az Eau de Toilette-en is gondolkozom.
A tusfürdőt mindenkinek ajánlom, aki szereti a rózsaillatot, a kézkrémet viszont csak azoknak, akiknek nem súlyosan száraz a kézfejük.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!