2015. július 15., szerda

TESZT - The Body Shop mézvirágos testpermet és body sorbet

A mai bejegyzésben két olyan termékről olvashattok, amik a nagy hőségben nálam már szinte alapdaraboknak számítanak hűsítő hatásuknak köszönhetően. A The Body Shop-tól nekem a mézvirágos termékcsalád a kedvencem már kezdetek óta, bár meg kell jegyeznem, hogy a mézes és a vaníliás termékeik is levettek a lábamról, de ez a kellemes virágos illat nálam örök szerelem. Ezért is döntöttem úgy, hogy ezen a nyáron kipróbálom a moringás testpermetet és a hűsítő testápolót.
Ha érdekel, hogy mi a véleményem róluk, akkor kattints tovább a teljes bejegyzésért!

MORINGA BODY SORBET (3.591 Ft/200 ml)
Már tavaly is kíváncsi voltam, hogy mégis miért örvendenek ilyen nagy népszerűségnek a body sorbet-ek, ezért idén én is beszereztem egyet, nehogy még a végén lemaradjak valamiről.. :)
Ez a testápoló valóban tökéletes nyárra, hihetetlenül könnyű az állaga, pillanatok alatt beszívódik, és ha nem is tartósan, de kellemesen hűsít, főleg, ha hűtőben tároljuk. Én reggelente is szívesen használom az előbb leírtak miatt, ráadásul egész napra hidratálja a bőröm, és az illata is tartós. Az egyetlen negatívuma, hogy használat után kb 10 percig egy picit ragad, ezt főleg a tenyeremen tapasztaltam, ezért én mindig kezet mosok utána. Ezt leszámítva ajánlom mindenkinek, nem bántam meg, hogy megvettem.
A webshopban ITT találod.



MORINGA TESTPERMET (3.090 Ft/100 ml)
Amióta ezt megvettem nem is használok parfümöt csak ezt a testpermetet. Isteni az illata, függőséget okoz! Sosem kaptam még ennyi bókot a jó illatomra, egyszerűen nincs olyan ember, akinek ez a friss virágillat enyhe gyümölcsös beütéssel ne tetszene. Nagyon jól hűsít, jól esik napközben többször is magamra fújni, felfrissít. Az illata természetesen nem olyan tartós, kb 1-2 óráig érezni, de éppen azért hívják testpermetnek, nem pedig parfümnek. Mindig ott lapul a táskámban, és napi többször is használom, ezért az elején kicsit aggódtam, hogy hamar el fog fogyni az a 100 ml, de megnyugodtam, mert már egy hónapja használom, és nem sok fogyott belőle. Minden tavasszal az első dolgom lesz, hogy megvegyem ezt a testpermetet. :)
A webshopban ITT találod.


Ti mivel vészelitek át a kánikulát?

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a moringás dolgok. :) A moringás testradír sem lehet rossz! Egyébként tudtad, hogy a moringa jót tesz mert régebben még orvoslásban is használták?:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A testradírt még nem próbáltam, csak a vaníliásat meg a mézeset, utóbbi nagyon jó! :) Ezt nem tudtam, nem is gondoltam volna egyébként. :)

      Törlés

Minden vélemény számít!