2015. április 7., kedd

VÉLEMÉNY - Scholl Velvet Smooth elektromos talpreszelő

A jó idő beköszöntével a csizmák a gardrób mélyére kerülnek, a nyitott cipők pedig újra napvilágot látnak. A lábápolás mindig fontos, de nyáron elengedhetetlen, már csak esztétikai okok miatt is. Még sosem volt a blogon bejegyzés ebben a témában, pedig mindig is különösen odafigyeltem a lábfejeim ápolására, rendszeresen hidratálom, radírozom és pedikűröshöz is járok. Sokan nem fordítanak erre időt és pénzt, pedig lehet bármennyire is szép egy cipő, elhanyagolt lábfejen soha nem fog jól mutatni.
Körülbelül másfél hónapja jártam a Scholl sajtótájékoztatóján, ahol a Velvet Smooth elektromos talpreszelő került bemutatásra. Ebben a bejegyzésben erről a termékről fogok nektek írni, valamint a sajtótájékoztatóról is hoztam pár képet.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

A Scholl tavaly már piacra dobott egy ilyen talpreszelőt, de ezúttal egy újítással álltak elő: a készülék rotációs fejeit gyémánt kristályokkal látták el, így még hatékonyabbá téve a lábápolást. Mutatós design, gyémántok, csillogás; a nők többségét már ezzel a három dologgal megvették, na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy valóban megéri-e beruházni egy ilyen termékre, vagy csak szépen fog csillogni a fürdőszoba polcán?

A válaszom igen, megéri! Egy nagyon jó termékről van szó. Pofon egyszerű a használata, nem kell vele szenvedni, mint a legtöbb mezei talpreszelővel, és ami a legfontosabb: tökéletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használat után az eredmény pihe-puha lábfej, akár a babáké. A hibátlan végeredmény érdekében mindenképp hidratáljatok talpreszelés után, bár ez szerintem a legtöbbeknek egyértelmű.


Több fej közül is válogathatunk, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Puha, normál és extra kemény rotációs fejek is elérhetőek.

Íme pár fotó a sajtótájékoztatóról.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Minden vélemény számít!