2014. november 15., szombat

OUTFIT - Checked skort

Ez az egyik kedvenc szettem mostanában, mert tetőtől talpig fekete és nagyon elegáns. Itt most láthatjátok a tökéletes példáját annak, hogy egy vörös rúzs mennyire feldob bármilyen szettet. Ez az első skortom, pedig már tavaly divatba jött, de a fehér Zara-sat, amit minden második lány megvett, annyira unalmasnak találtam. Ebbe viszont egyből beleszerettem főleg, hogy már egy ideje nagyon tetszenek a kockás mintájú ruhadarabok. A kabát pedig maga a tökély, télre el sem tudnék képzelni jobbat. Egyszerű és fekete, de mégsem unalmas, sőt! A bőr részletek pedig egy kis vagányságot is kölcsönöznek viselőjének.
További képekért kattints tovább!
Kabát: Amnesia / Fekete átlátszó ing: Amnesia / Body: noname / Skort: Amnesia / Harisnya: noname / Csizma: H&M / Sál: H&M / Napszemüveg: Choies / Vászontáska: noname


















Nektek hogy tetszik?

8 megjegyzés:

  1. Szuper ez a szett, a kabát és a skort a kedvencem! A rúzsod is nagyon szép, megkérdezhetném hog milyen márka/árnyalat?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Ez csupán csak egy ajakceruza: Manhattan X-treme Last Lipliner (44N)

      Törlés
  2. Nagyon jó a skort, bár magamamon valahogy nem tudnám elképzelni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Hát mindent érdemes felpróbálni.. :)

      Törlés
  3. Dominika, ismételten le a kalappal!:D Tényleg már csak a kalap hiányzik, azzal még tökéletesebb lenne a szett!:) Jelentem, az inspirációs bejegyzéseid után, az outfit-posztjaid a kedvenceim!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a kalap nekem is eszembe jutott. :D
      Nagyon örülök, hogy tetszik! :)))

      Törlés

Minden vélemény számít!