2014. szeptember 13., szombat

NOTD - Born Pretty Store holografikus körömlakk

Megérkezett az újabb Born Pretty Store rendelésem, amiben egy körömmatrica mellett (külön bejegyzésben majd láthatjátok) ez a csodaszínű, apró csillámos körömlakk is érkezett. Kissé csalódás volt, mert azt hittem, hogy nappal is holografikus lesz, de csak éjjel és napfényben kel életre igazán. Végül is ez a hideg, kék árnyalat is elég szép, szóval úgy összességében nagyon tetszik, örülök neki. :)
További képekért kattints tovább!



Lámpafénynél

A körömlakkot ITT tudod beszerezni!
További körmös díszítőért kattints IDE!
A -10%-os kódot pedig ne feledjétek: BUB10

Mivel ez az első körömlakk, amit kipróbálhattam a Born Pretty Store-tól, ezért szeretnék pár sort írni róla. Két réteg kell belőle a tökéletes fedéshez, kiemelkedően hamar szárad. Az ecset szélessége rendben van, szépen lehet vele dolgozni, a körömlakk állaga nem túl sűrű és nem is túl folyékony, éppen megfelelő, a tartóssága pedig átlagos.


Nektek hogy tetszik?

6 megjegyzés:

  1. nagyon érdekes színe van!a 2. kép lett a kedvencem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Próbálok mindig kicsit "művészi" képeket csinálni, mert néha elég unalmas tud lenni csak a körmöm magában.. :D

      Törlés
  2. Nekem is megvan ez a lakk, én általában kenek alá egy méregzöldet, feketét vagy sötétkéket és akkor egy réteg is elég belőle. Elég pinduri az üveg, azért spórolok vele ennyire :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi az ötletet, ez eszembe sem jutott még eddig, fekete alappal majd mindenképp kipróbálom! :)

      Törlés
  3. Mindig magával ragad a képeid hangulata!:) Ami érdekes például, hogy itt egy körömlakkról van szó mégis mondhatni, művészien mutatod be! Annyira jó!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!