2014. szeptember 18., csütörtök

5 őszi alapdarab

Ugyan holnapra még készültem nektek egy nyári outfit-tel, de mivel már kezdenek sárgulni a levelek, és hivatalosan is ősz van, ezért úgy gondoltam, örülnétek egy ilyen bejegyzésnek, ráadásul többen is kértétek már ezt a posztot. Összeszedtem azt az 5 ruhadarabot/kiegészítőt, ami nélkül én nem tudnám elképzelni az őszi ruhatáram. Ezeket a saját gardróbomból is lefotóztam, hogy tényleg ne csak a levegőbe beszéljek. :)
Ha kíváncsi vagy a teljes bejegyzésre, akkor kattints tovább!


BŐRDZSEKI
Ez nem csak ősszel alapdarab, mindenkinek szüksége van egy bőrdzsekire. Megéri egyszer megvenni akár borsos áron is, mert örök darab. Én ezt a Mango dzsekit még 3 éve vettem, és azóta is nagy kedvencem.

MŰSZŐRME KABÁT
Tavaly jött igazán újra divatba, de még idén is fénykorát éli. Nem csak jól néz ki, de elképesztően meleg is! A legésszerűbb egy feketét, fehéret vagy szürkét venni, mert ezeket egyszerű kombinálni, de akik kicsit bevállalósabbak, azoknak mindenképp ajánlom, hogy bátran viseljenek egy bordó, sötétkék vagy akár méregzöld színűt. Egy tetőtől talpig fekete szettet színes bundával megkoronázni maga a tökély!

HÁTIZSÁK
Ezt a darabot 2.490 Ft-ért vettem a Népligetnél (a mozgólépcsőnél fent), még egy hónapja sincs meg, úgyhogy biztos van még belőle, érdemes megnézni, mert életem egyik legjobb vétele volt! Az utóbbi időben nagyon divatos lett a hátizsákok viselete, pedig egy éve még el nem tudtam volna képzelni, hogy én valaha is még hordani fogok ilyet. Praktikus (diákoknak főleg) és magassarkúval is remekül mutat, ITT és ITT láthattatok is már tőlem egy ilyen szettet.

KALAP
Bármilyen ruhatárba nagyszerűen beépíthető, egy fekete kalap a legunalmasabb szettet is egy szempillantás alatt feldobja, mindegy hogy tornacipőt, vagy tűsarkút viselsz.

CHELSEA BOOTS
Ősszel és télen szinte csak ilyenbe járok, kényelmes, csinos és szinte mindenhez illik.


4 megjegyzés:

  1. Jó kis poszt, abszolút egyetértek vele.:) Olyat lehet kérdezni, hogy a bakancsot hol vetted? Hasonlót keresek én is./Lehet már írtad valamelyik bejegyzésben, de lehet elsiklottam felette:$/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :)
      Még télen vettem a H&M-ben, utolsó darab volt egyébként, 3 ezer forintért jutottam hozzá, ilyenekben mindig mázlista vagyok.. :) Amúgy elég sok helyen lehet kapni, szerintem nézz be a H&M-be és a Cin Cin Amica-ba mindenképp!

      Törlés
  2. 2490 Ft a tatyóért?Hát az tényleg jó ár :D

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!