2014. július 1., kedd

VÉLEMÉNY - L'oréal Paris Volume Million Lashes So Couture szempillaspirál

Ebben a bejegyzésben a L'oreal Paris legújabb szempillaspirálját fogom nektek bemutatni, ami nem más, mint a Volume Million Lashes So Couture. Eddig nem igazán volt szempillaspirál teszt, mert mindig a Max Factor 2000 Calorie-t vásároltam meg újra és újra, mivel nagyon bevált, és az ára is teljesen korrekt. Erről a L'oreal spirálról viszont annyi jót olvastam, hogy úgy gondoltam megér egy próbát, a borsos ára ellenére is. Korábban volt már szerencsém L'oreal szempillaspirálhoz, és akkor sem kellett csalódnom, úgyhogy ezúttal is nagy elvárásaim voltak.
Ha kíváncsi vagy a véleményemre, akkor kattints tovább!

Mit ígér?
A legelegánsabb L'Oreal Paris szempillaspirál a különálló szempillákért. A rendkívül precíz felvitelt a tűpontos kefe biztosítja, mely szálanként fogja közre a szempillákat.  A különlegesen selymes formula extra fekete pigmenteket tartalmaz a csomó nélküli, intenzív dús hatásért.


Először is kezdjük a csomagolásával. A Million Volume Lashes szempillaspirálokhoz híven ez is arany színű tubust kapott, csak most lilával lett kombinálva. Nekem nagyon tetszik, öröm ránézni, és nem utolsó sorban jól is zár.
A keféje szilikonos, a tüskéi nagyon szépen szétválasztják a pillákat, nem ragadnak össze egyáltalán.


Maga a festék kellő idő alatt szárad meg, nem kenődik szét és valóban szép, intenzív fekete. A végeredmény azt hiszem magáért beszél. Ívelt, hosszú és csomómentes pillákat kapunk. A tartóssága nagyszerű, egész nap bírja, és napközben nem pereg le a festék.
Bal oldalt csupasz pillákkal, jobb oldalt két réteggel.
Összességében azt kell, hogy mondjam ez a legjobb szempillaspirál, amit valaha próbáltam. Az egyetlen negatívuma az ára, ami 3.500 Ft körül van, ezért érdemes kivárni rá valamilyen kupont, (én is -25%-kal vásároltam meg) de szerintem még így is megéri, annyira jó.


Nektek hogy tetszik ez a spirál? Melyik a kedvencetek?

2 megjegyzés:

Minden vélemény számít!