2013. december 8., vasárnap

TESZT: Max Factor Gloss Cube Lovely Strawberry szájfény

Ebben a bejegyzésben egy nagyon népszerű Max Factor szájfényről lesz szó. Ha érdekel titeket, akkor kattintsatok tovább!


Ezt a szájfényt is még a Glamour napok alkalmával szereztem be, és már azóta használom, szóval volt időm kitapasztalni rendesen.
A csomagolása nekem nagyon tetszik, a fehér címkéket leszámítva, az egész akkora mint a tenyerem, és jól zár.
Maga a szájfény állaga pont jó, nem ragacsos, nem szárít.
Ami a legjobban meglepett, az a termék tartóssága. Nekem 5-6 órát simán kibír evés, ivással, és egyenletesen kopik. Szájfény lévén ez nagyon kivételesen teljesítménynek számít, nekem például egy rúzsom se bírja 5-6 óránál tovább, sőt.
Az ára 1.500 Ft körül van.


Az egyetlen negatívum, amit mondani tudok, az az applikátora. A formájával semmi gond nincs, precízen lehet vele dolgozni, de túl kevés szájfényt vesz fel egyszerre. 3-4-szer is bele kell mártani a tubusba ahhoz, hogy elegendő mennyiséget kapjunk.

Ahogy a képeken is látszik, a pigmentáltsága tökéletes, ennél jobb nem is lehetne. Eddig mindenki azt hitte, hogy rúzs van rajtam, annyira intenzív színe van.




Kérdés/kérés: ask.fm
Nektek hogy testszik?

5 megjegyzés:

  1. Hihetetlen szájfény létére milyen pigmentált, engem totál meggyőzött! :) Szuper, hogy mutattál róla képet felvíve is. Ha van belőle bogyósabb színű darabod, azt szívesen megnézném még! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nincs más színem belőle, de tervezek venni még, mert ez lett a kedvencem! :)

      Törlés
  2. Ó, de szép színe van és nagyon jól is áll!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!