2013. október 16., szerda

Top 4 kedvenc magyar és külföldi blogom

Még nagyon régen egyszer írtam már egy ilyen bejegyzést, de azóta sok minden változott, többek között az ízlésem és a blogok is, valamint ti is kértétek, hogy legyen ilyen poszt, úgyhogy itt is van! Rengeteg blogot olvasok egyébként, de összegyűjtöttem nektek a 4 kedvenc magyar és külföldi blogom, amiket a leggyakrabban nézek. Ha kíváncsiak vagytok kik inspirálnak, akkor kattintsatok tovább!


TOP 4 KEDVENC MAGYAR BLOGOM

Milo Adrit nem ismerem személyesen, de hihetetlenül kedves és segítőkész lánynak tűnik. Az ő stílusában azt szeretem a legjobban, hogy nem méregdrága ruhákban próbál kitűnni, hanem olcsóbb árkategóriájú darabokat párosít, méghozzá nagyszerűen. Ki nem állhatom, amikor egy blogger azzal jön, hogy "a divat nem pénz kérdése", miközben a Louis Vuitton-ját szorongatja. Aha, köszi!

Vele már volt szerencsém találkozni, egy nagyon aranyos és kedves lány, jól elbeszélgettünk. :) Az ő blogján nem csak outfitteket, hanem hasznos tippeket is találhattok.

Dorka nekem valamiért nem szimpatikus, de el kell ismerni, hogy nagyon érti a dolgát. Érdekes szetteket állít össze, mindig tud valami újat mutatni, gyakran posztol és mindezt egyre színvonalasabban teszi. Ezen kívül rengeteg mindent elért már a blogolásnak köszönhetően, ezért is nagy respect neki.

Egy életvidám és kedves lány. A stílusa nem áll olyan közel hozzám, de nagyon szeretem nézegetni a blogját, már csak a profi fotók miatt is.


TOP 4 KEDVENC KÜLFÖLDI BLOGOM

VICTORIA TÖRNEGREN
Számomra ő a legjobbak legjobbja. Naponta többször nézem van-e új poszt a blogján, amit nagy örömömre gyakran frissít. Tényleg teljesen oda vagyok az összeállításaiért, nem hiszem, hogy valaha is tudna hibázni, egyik fő inspirációm. Nagyon közel áll hozzám a stílusa, hiszen legtöbbször szettjeiben a fekete-fehér színkombinációval játszik, valamint ragaszkodik az oversized vonalhoz.

Jennifer Grace stílusa nagyon egyszerű, hétköznapi, de pont ezért olyan szerethető. A tökéletes alakjának köszönhetően egy farmer póló összeállításban is lehengerlően néz ki. Az ő gardróbjában is a fekete szín dominál. Ha a mindennapi öltözködéshez szeretnétek némi inspirációt, akkor mindenképp kövessétek!

A szép arcú Levi Nguyen egy blogger Hollandiából, akire csak nem rég találtam rá, de stílusával egyből belopta magát a szívembe, és bekerült az 5 kedvencem közé.

Egy ideig azt hittem, hogy a minimalista stílusnak is van egy határa, de tévedtem. Az ő világa tényleg teljesen fehér, némi feketével és szürkével. Letisztult és művészi, egyszerűen imádom!


Kérdés/kérés: ask.fm

11 megjegyzés:

  1. Kenzát ismered? Nekem ő a kedvenc külföldi bloggerem, egy részt nagyon szép lány, más részt imádom a stílusát és az összeállításait is :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi:) Közben rájöttem, hogy ismerem ezt a lányt, van egy másik blogja, ami kevésbé személyes, na azt szoktam néha nézegetni. Tényleg nagyon jó! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, én meg azt a blogot nem iserem szerintem :D Belinkeled légyszi? :)

      Törlés
    2. http://imnext.se/lisaplace/ :)

      Törlés
  3. Szia. Jó összeállítás, többet közülük nem is ismertem előtte. Egyébként Kenza és Lisa két különböző blogger, de mindkettő svéd és tényleg hasonlítanak egymásra. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, a kettő nem ugyan az, habár Lisa is szerintem félvér lehet, és innen a hasonlóság :)

      Törlés
    2. Pedig szinte ugyanolyanok! :) Azért is gondoltam, mert egy look mindkét blogon fent van, de akkor tévedtem.

      Törlés
  4. Én is szeretem őket olvasni :-) Egyedül TLNIQUE-t nem ismertem. Bár a kedvenceim teljesen más stílusúak, pl. a "nagy öreg" Karla, Viva Luxury, Bittersweet colors, Brooklyn Blonde, ilyesmi :-)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon-nagyon szépen köszönöm, tündér vagy hogy megemlítettél! :)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!