2013. október 24., csütörtök

Álmaim hálószobája

Nem tervezem a lakberendezést a divat és a szépségápolás mellé harmadiknak beállítani, de mint a legtöbb lányt, engem is érdekel ez a téma. A jövőben elvétve lesz csak pár ilyen poszt, de az sem biztos. Ebben a bejegyzésben álmaim hálószobájáról fogok nektek írni, és képeket mutatni, szóval ha érdekel titeket, akkor mindenképp kattintsatok tovább!

Véleményem szerint a lakberendezés is egy művészeti ág, az önmegvalósítás egyik kreatív módja, akár csak a divat. Megmutathatjuk milyenek vagyunk, anélkül, hogy egy szót is szólnánk.
Valószínűleg minden lány álmodik egy szobáról, amit képzeletben már teljesen személyre szabott. Én is! Egy külön mappába már vagy fél éve gyűjtöm a számomra inspiráló képeket szobákról, amik tetszenek. Az én kedvencem e téren a minimalizmus. A divatban is szeretem ezt az irányzatot, de ott nem csak ezt a stílusvonalat építettem be a ruhatáramba, lakberendezés terén viszont csak is az egyszerű, letisztult képet szeretem látni. Csodálatos fekete-fehér kis világot tudnék alkotni magamnak, néhol ezüst részletekkel.
Igazság szerint még sehol nem tartok, de hamarosan megteszem az első lépést: kifestem a szobám fehérre. Kövessétek a blog Facebook oldalát, ha szeretnétek a jövőben a szobám átalakításáról képeket látni!











IKEA KÍVÁNSÁGLISTA
1. 12.990 Ft / 2. 44.990 Ft / 3. 19.990 Ft / 4. 124.980 Ft / 5. 2.490 Ft / 6. 29.990 Ft / 7. 44.990 Ft


Nektek milyen az álomszobátok?

2 megjegyzés:

  1. Aa. Köszi, hogy megírtad ezt a bejegyzést! : ) Én is szobaátalakításra készülök és az utóbbi időben nagyon magával ragadott ez a letisztult stílus! Köszi az inspirációt!!:))

    VálaszTörlés
  2. vicces, én is épp egy szoba-átalakítós projektben vagyok és a fehér fallal fog kezdődni: ))

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!