2013. április 16., kedd

NOTD - Chocolate

Én is kiváltottam az 50 pontos dm-es Manhattan csomagot, amiben ez a körömlakk, és egy vörös ajakceruza volt, amiről majd egy másik bejegyzésben lesz kép, és pár szót is írok majd róla. Én nagyon örültem mindkettőnek, a körömlakknak pedig különösen, mert már régebb óta szeretnék egy ilyen csokibarna árnyalatot. Először kicsit furcsa volt a körmömön, de hamar megszoktam, és nagyon szeretem már. :)



A lakk teljes egészében. (Manhattan Quick Dry 94V) 2 réteg kell belőle, hamar szárad és viszonylag tartós is, az ecsetével sincs semmi gond, valamint jól zár.


Ti kiváltottátok a dm csomagot? Nektek mi volt benne?

5 megjegyzés:

  1. nagyon szép színe van! :)
    nekem is van egy barna lakkom, de azt még magában egyszer nem használtam, csak minták elkészítésére, de ami késik, nem múlik! :D

    VálaszTörlés
  2. nem is hallottam erről a kuponról pedig nekem is van dm-es kártyácskám már sok ponttal. hogy jutottál hozzá a kuponhoz mert nagyon tetszik ez a szin és az ajakceruza is jó lenne.:) köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy csak most válaszolok, remélem még nem késő, és neked is jut. :)
      "Nyomtassa ki a Manhattan csomagra jogosító kuponszelvényt a dm active beauty infopulton. Tegye kosarába az üzlettérben található táskát, és adja le a hozzá tartozó szelvényt a pénztárnál."

      Törlés
    2. igen, köszi már megtaláltam. hát próba szerencse majd meglátjuk az üzletben.:)

      Törlés
  3. Szeretem a barna lakkokat, ez nagyon szép!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!