2012. november 29., csütörtök

TESZT: Maybelline Color Tattoo (Timeless Black), L'oréal Color Riche Les Ombres (Baie d'Émeraudes) és Color Infaillible (Tender Caramel) szemhéjpúder

Ebben a bejegyzésben a képen látható 3 szemhéjfestékről lesz szó, amik szintén a nem rég kapott kis csomagban voltak. Az teljes bejegyzés megtekintéséhez kattints a 'Tovább' linkre.
 DSC08420.jpg

L'oréal Paris Color Riche Les Ombres Quad szemhéjpúder - Baie d'Émeraudes (P3)
 DSC08357.jpg
Ez a szemhéjpúder az idei őszi-téli új termékek egyike, és ezen kívül még 8 féle színösszeállításban kapható. Az enyém egy kékes színekből álló darab, amely a Baie d'Émeraudes fantázianevet kapta.
A csomagolása szerintem nagyon szép, egyszerű, de mégis elegáns, és teljesen jól záródik, lecsukáskor kattan egyet. A termékhez egy kétvégű applikátort is kapunk.
A színek pigmentáltságlehetne jobbA világoskék már önmagában is gyönyörű, de a sötétkék és fekete alá elengedhetetlennek találom a szemhéjalapozót az igazán pigmentált árnyalatok elérése érdekében. Selymes és puha textúrájuknak köszönhetően nagyon könnyű vele dolgozni, szemhéjalapozó nélkül egy kicsit peregnek, de ez úgy gondolom elnézendő. Az ára: 3.049 Ft.


 DSC08364.jpg

 DSC08375.jpg


Maybelline Color Tatto szemhéjfesték - Timeless Black (60)
 DSC08316.jpg
Ennek nagyon örültem, mert már első ránézésre tudtam, hogy ezzel aztán igazi vad füstös szemeket lehet csinálni, ami buliba vagy koncertre számomra több mint tökéletes.
A festéket egy átlátszó üveg tégelyben találjuk, melyet egy műanyag csavarós kupak tökéletesen zár. A kupakon van feltüntetve a termék neve, és mindegy egyéb tudnivaló.
Ez a szemhéjfesték azért különleges, mert krémes gél állagú, és ennek köszönhetően szépen lehet vele dolgozni, és extra tartósságot ígér. A 24 órát még nem tudom véleményezni, de amikor a swatch-okat szerettem volna lemosni (meleg vízzel!) a fekete festék szinte alig halványult, pedig szinte már kapartam, úgyhogy úgy érzem nagy szerelem lesz a miénk.
Mint ahogy a képen is láthatjátok a pigmentáltsága ennél jobb már nem is lehetne, igazi füstös, mély fekete. A termék ára: 1900 Ft.

 DSC08322.jpg

 DSC08329.jpg


L'oréal Paris Color Infaillible szemhéjpúder - Tender Caramel (033)
 DSC08337.jpg
Erről a szemhéjpúderről nem szeretnék most írni, mert már ebben a bejegyzésben megtettem, és a véleményem ugyanaz, úgyhogy csak képeket mutatok.

 DSC08333.jpg

 DSC08348.jpg

 DSC08353.jpg

A L'oréal szemhéjpúder bal oldalon nedvesen, jobbra szárazon.
 DSC08379.jpg


3 megjegyzés:

 1. Én is próbáltam már ezt a feketét és valóban extra tartós! :)

  VálaszTörlés
 2. A L'oréal szemhéjpúder menyibe kerül??

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hú sajnos nem tudom pontosan, de azt hiszem 2000 Ft körül van, 2.200-ra emlékszem.

   Törlés

Minden vélemény számít!