2012. július 6., péntek

FONTOS közlemény + TAG

Nem nyújtom a tésztát, egyből belevágok, szóval: egész júliusban kb. 6 napot leszek itthon, de azt sem egymás után. Holnap megyek egy ilyen sátorozós, kenuzós táborba, és csak 11-én jövök haza. 3 nap múlva már megint nem leszek itthon, mert megyek nyári munkára, ami egy 1 hetes táborban lesz, Kaposváron. 122 országból jönnek majd focicsapatok és nekünk kell eligazítanunk őket (ki mikor van pályán, kinek hol a szobája stb.) és szükséges 2 nyelven tudni, úgyhogy én oda pont jó leszek az angol/franciámmal. Onnan hazajövök 20-án vagy 21-én, és 23-án már megint úton leszek. :D Akkor vidékre utazom. Huh. Ennyi lenne. Igazából várom ezeket, mert biztos mindenhol tök jól fogom magam érezni, csak nem fogok tudni nektek írni. :( Abban a pár napban azért szerintem fogok bejegyzést írni, és a FB oldalt is frissítem, de úgy rendszeresen majd csak augusztustól lesznek postok. Amikor ezt olvassátok én már úton leszek, ha csak valaki nem olyan éjjeli bagoly mint én és most így 2:00-kor engem olvas. :) Addig is kitöltöttem egy TAG-et, hogy ne csak ennyiből álljon ez a post.

1.) Kiről lettél elnevezve?
A nevemet apukámtól kaptam, de van 2. nevem is, ami az Edit, ez pedig anyukám neve. :)

2.) Mikor sírtál utoljára?
Tegnap.

3.) Vannak gyerekeid?
Ennyi idősen nyilván nincsenek.


4.) Ha egy másik ember lennél, barátkoznál-e önmagaddal?
Szerintem nem. Én nagyon nehezen bízom meg másokban és nehezen nyílok meg mások előtt. Az új osztályom így év vége fele nem akarta elhinni, hogy ki vagyok. Év elején konkrétan azt hitték, hogy ilyen magamnak való lány vagyok, aki minden szünetben lefoglalja magát a divatmagazinjai olvasgatásával. Meg azért sem, mert így első látásra olyan szomorúnak és csöndesnek tűnök mindenki szerint, és ez engem sem vonzana. De amúgy egyáltalán nem vagyok ilyen, állandóan nevetek meg beszélek ha olyan emberrel vagyok akit már ismerek. :)


5.) Gyakran vagy szarkasztikus?
Nagyon gyakran.

6.) Bungee-jumpingolnál?
Óóó igen! Ez az egyik vágyam. :) Ejtőernyőzni is szeretnék majd.

7.) Melyik a kedvenc gabonapelyhed?
Nincs kedvencem, de az ilyen puffasztott rizseset vagy milyet én jobban szeretem. Egyébként minden zabpelyhet úgy eszem, hogy jól elkeverem a tejjel, és csak olyan 5 perc után kezdem el enni, amikor már megszívta magát tejjel és puha. :D


8.) Mi az első dolog amit megnézel/ami feltűnik másokon?
Az arc, aztán rögtön a szem.


9.) Milyen színű a szemed?
Unalmas sötétbarna.


10.) Ijesztő filmek vagy happy end?
Mindenképp az ijesztő filmek, a happy end egy nagy kamu és én nem nyugszom meg tőle, hanem inkább szar kedvem lesz.


11.) Kedvenc illatok?
Már 2 éve a Calvin Klein Beauty parfümre fáj a fogam, csak sajnálok érte annyi pénzt. Annál jobb illatot én még sosem szagoltam. De a Zarában vannak nagyon jó illatúak még szerintem. :)


12.) Nyár vagy tél?
Nyár, viszont a december az egyik kedvenc hónapom, mert azt a karácsonyi hangulatot imádom. Az az egy hónap jó a télben.

13.) Számítógép vagy televízió?
Ritkán nézek Tv-t, és nem használom háttérzajnak mint a legtöbben, mert idegesít. Sajnos elég sokat gépezem, főleg a blogok miatt.


14.) Mi volt a legtávolabbi hely, ahova eljutottál?
Olaszország, Velence. :)


15.) Van-e valamilyen különleges képességed?
Erről a kérdésről nekem egyből Superman, Batman meg az ilyen filmek jutottak eszembe. Annyira szeretnék repülni! :DD Hát nem tudom, igazából nincsen, de mániám, hogy beszélgetek valakivel és mielőtt válaszolna elmondom, hogy mit fog mondani. :D Aztán megkérdezik, hogy honnan tudtad mit akarok mondani? Meg ha valaki bambul, vagy bármi akkor is elmondom neki jó hosszan, hogy min kattog az agya vagy mire gondol, és aztán néz, hogy honnan tudom. Ez elég jó azért. :D  De nem csak olyan embereknél csinálom ezt akiket jól ismerek. Meg ha mondok valamit valakinek, egyből tudom ha nem azt mondja amit igazából gondol arról amit én mondtam. Ez olyan embereknél szokott lenni, akik nem ismernek jól és nem akarnak megbántani, vagy veszekedni. Meg már elég sokszor megálmodtam azt ami lesz. (Nem fogom a jövőt írni, mert az olyan bénán hangzik.)


16.) Hol születtél?
Budapesten.

17.) Milyen hobbijaid vannak?
Blogolás + Fashionfave-nek is írok, körömfestés, festés és sportolok is rendszeresen, de csak az alakom miatt, igazából nem szeretek. Viszont egy kiadós mozgás utáni érzés semmihez sem hasonlítható. :)


18.)Van háziállatod?
1 cica és 2 kutya.

19.) Kedvenc filmek?
Avatar és Gettómilliomos. Nem szeretem a romantikus filmeket, de a Szerelmünk Lapjai is az egyik kedvenc filmem. :)


20.) Van testvéred?
Van egy hugom, egy nővérem és egy bátyám.

21.) Mi leszel, ha nagy leszel?
Újságíró, de mindenképp valami divattal kapcsolatos dolgot szeretnék csinálni, mert csak azt élvezném igazán.


5 megjegyzés:

  1. Jössz a focifesztre? Én is ott fogok dolgozni :)

    VálaszTörlés
  2. lelkes követőd vagyok már egy ideje, köszönöm a tippeket, bejegyzéseket :)
    www.alldayunique.blogspot.com (én is egy picit reménykedem, hogy a sajátommal kapcsolatban, bocsánat a hirdetésért!!)

    VálaszTörlés
  3. Oh, már hiányoznak a posztok..

    VálaszTörlés
  4. Tetszik a poszt.:)
    Meg a blogod is irtóó aranyos.:))
    Bekövetvee!
    A blogom: zsani-thefashionoflife.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Kaptál tőlem egy díjat! :) http://peaceidezet.blogspot.hu/2012/07/dij.html

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!