2012. május 18., péntek

Intimissimi 2012-es nyári katalógus

Most itt fogok beszámolni arról, amit tegnap szerettem volna. A gép már valószínűleg jó, úgyhogy leírom a pár változtatást a bloggal kapcsolatban, ami a bejegyzéseket érinti, és ami a szerdai posttal már el is kezdődött. :) Már tegnap is írtam, hogy ez így nagyon nem jó, hogy van, hogy egy hétig szinte minden nap van bejegyzés, máskor meg másfél hétig nincs, főleg azért, mert ezzel titeket is teljesen összezavarlak. Tehát: szinte minden nap lesz bejegyzés, ha nem is, akkor minden másnap, de bármi is legyen a blog FB oldala minden nap(!) aktív lesz, és sok fontos infót is ott fogok veletek megosztani. (Mondjuk ez az utóbbi eddig is nagyjából így volt.) Lenne hozzátok egy kérdésem is: szeretnétek ha minden hétfőn személyes posttal várnálak titeket? :) Az oldalsávban láthattok egy szavazást, örülnék, ha minél többen válaszolnátok. Ezt azért is gondoltam, mert még mindig többen is írjátok, hogy nem elég sok a személyes post. Igazából ennyi lenne, ha bármi ötletetek van a bloggal kapcsolatban, akkor ne tartsátok magatokban, minden kritika számít, legyen az negatív, vagy pozitív! :)
-----------------------------------------------------------------------
Az Intimissimi nyári katalógusában, pont mint a tavaszinál, a gyönyörű Tatyana Mityushinát láthatjuk viszont. Ezek is nagyszerű képek lettek, friss, nyári hangulattal egy narancsos kertben. A kollekcióban a fehér szín, a fehérneműk elengedhetetlen anyaga; a csipke, a nude és a virágminta dominál.








Nektek hogy tetszenek a képek? Melyik a kedvencetek?

5 megjegyzés:

  1. 2. kedvenc kép, utolsó előttin csini a csajszi :P

    VálaszTörlés
  2. Zugolvasó: Szép képek, nőies romantikus darabok. Itt nincs a környéken Intimissimi bolt, pedig törzsvásárló lennék. Pár hete egyik eurós boltban voltak Intimissimi melltartók (címkés, eredeti áras, eredeti, új darabok, van amelyik kb. 6000Ft volt egykor), egy régebbi kollekció talán 6-8 éves divat, de vettem 2 darabot, 350Ft nem volt pénz érte és régen pont ezeket néztem ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mázlista!:) annyiért tényleg semmi, hiába 6-8éves.

      Törlés
  3. pont ma voltam vásárolni (többek közt) az Intimissimiben :)
    az utolsó előtti nagyon édes! :D

    VálaszTörlés
  4. Itt egy model arra, aki nem a tökéletességet jelképezi. Minden képében találtam egy kicsi kifogásolni valót, és ez egy kicsit idegesít. De a képek hangulata a háttérrel és a ruhákkal együtt nagyon tetszik.

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!