2011. november 4., péntek

Őszi/Téli kívánságlista

Aki már régebb óta olvassa a blogom az tudja, hogy szoktam írni egy összefoglaló kívánságlistát, ha  már elég sok minden összegyűlt, amit szeretnék. Hát... most elég sok minden összegyűlt. :D Most elmondom nektek, hogy utálom az őszt úgy ahogy van. Mindennel együtt. Jön az iskola, vége a nyárnak, a melegnek, a napsütésnek, jönnek a kabátok, dzsekik, meleg ruhák, eső. A Halloweent szeretem, de hiába szeretem ha nálunk nem ünneplik meg úgy mint más országokban. A levelek is szépek, de bennem nem kelt olyan jajjdejó érzéseket mint másokban. :D (Rengeteg blogon olvastam.) A télben viszont imádom a havat és a május után talán, de tényleg csak talán; a december a kedvenc hónapom. Az egésznek a hangulata meg minden. :) Na mindegy erre majd lesz még időm kitérni decemberben. Na szóval ugye nem szeretem az őszt, ezért minden ősz elején ott állok a szekrényem előtt és keresem az őszi ruhákat. Hát nekem meleg ruhából 3x kevesebb van, mert sajnos még szeptemberben SŐT novemberbe is képes vagyok pántos, nyárias felsőket venni, és még ilyenkor is megakad a szemem a rövidnadrágokon. Imádom a rövidnadrágokat!Az a kedvenc ruhadarabom. Most is tele vagyok nyári ruhákkal, és olyan rossz, hogy már nem vehetem fel őket. Most próbáltam olyanokat összeírni, amik meleg ruhadarabok, és legközelebb, amikor megyek vásárolni még csak meg se fogok állni a rövidnadrágoknál. :D (Legutóbb, amikor voltam vásárolni, akkor jött velem az egyik osztálytársam és megálltam a Stradivariusba egy shortnál, és már kerestem is a méretem. Az osztálytársam meg: abban azért télen egy kicsit fázni fogsz nem? Én meg: csak FELPRÓBÁLOM! :DDD Végülis aztán tényleg nem vettem meg, mert szerencsére ép még az eszem, pedig tényleg nagyon tetszett.)

1.) Gyűrű
Szeretnék már egy újat, ezüstöt. Legutóbb is elég sok helyen láttam olyat ami tetszett. (Bijou Brigitte, Bershka, New Yorker) (Úristen milyen szép a képen lévő!)

2.) Nyaklánc
Mániákusan gyűjtöm az ékszereket, főleg a nyakláncokat, és nagyon szeretnék már egy újat, aranyat. A Bershkába láttam legutóbb nagyon szépeket.
Tumblr_lt9um4btkx1qbygswo1_r1_500_large

3.) Pulcsi
Olyasmit szeretnék, mint amilyen a képen van. Ilyen lógós és laza, de mégis lehet viselni elegánsan is. A Stradivariusba 3-mat is láttam ami tetszett, csak ezekkel az a baj, hogy drágák (8-9.000 HUF), viszont jó melegek.

4.) UGG
Feketébe és barnába mindenképp szeretnék, de a rózsaszín is nagyon tetszik, csak olyat még sehol nem láttam. Barnát a H&M-be néztem, feketét a New Yorkerbe. Tavaly is volt ilyen 'mamuszcsizmám', egész télen jól bírta, aztán február végén kezdtem kicsit kitaposni, na akkor már nem is hordtam, mert nagyon csúnya ha ki van taposva.
X_2920c9aa_large

Tumblr_lsuu0wpsah1r1bbjmo1_400_large

5.) Szegecses csizma
Nem, nem szeretnék ennyire szegecseset, csak tetszett ez a kép. :D Valami visszafogottabbat, de még nem tudom, hogy hol fogok ilyet venni...
Tumblr_lsxreinnmd1r41tx0o1_500_large 

6.) Fekete nadrág
A legközelebbi vásárlásomnál az lesz az első dolgom, hogy bemegyek a Stradivariusba és veszek, egy fekete nadrágot, mert nincs, és kell!
Tumblr_lth68eaa8t1qd0uiio1_400_large

7.) Háromnegyedes vagy hosszú ujjú felsőket
Rózsaszínbe és fehérbe mindenképp szeretnék, a fehéret a Bershkába, vagy a Pimkie-be fogom beszerezni, a rózsaszínt meg szerintem a Tallyba kell keresnem.
Tumblr_ltvayc7dpu1qcu28ao1_500_large

8.) Leggings
Mondanám, hogy csillagköd mintásat szeretnék, mert meg vagyok veszve érte, de olyat úgysem találok. Feketében, barnában és sötétkékbe szeretnék.
Tumblr_ltehiwl9s91qau9kao1_400_large

9.) Ing
Farmer és fehér inget szeretnék.
Ce3e57be0023dfe64e8df658_large

+1) Pink óra
Ezt nem most fogom megvenni, mert fölösleges, ez csak egy olyan "szeretném, mert tetszik" dolog, és inkább veszek helyette olyat ami most fontos. (Téli pulcsik, csizma stb.) De amúgy láttam egy gyönyörű Adidasos pink órát! :)
Blog_large

Ti miket szeretnétek még beszerezni őszre/télre?

16 megjegyzés:

  1. o ugg-szerű csizmit pont múlthéten vettem szürkében, van rajta selyem masni is, de barnában is szeretnék, olyan kényelmes, akárki akármit mond:) amúgy nagyon jó kis lista, én is mindent elfogadnék innen. a gyűrű amit kiraktál tényleg szupeer, huuh:)a laza pulcsi a kedvencem, van pár féle, de imádom őket:)) és szegecses csizmáért megveszek!!! de sehol sem találtam még értelmeset:S hajrá neked a lista teljesítéséhez, aztán számolj be a szerzeményekről:)xx

    VálaszTörlés
  2. Ugg csizmát 7 ezer vmennyiért a C&A-ban is tudsz venni, vab barna, fekete, meg talán szürke is, de nem tudom pontosan. :)
    Egyébként én is szeretnék egy rózsaszín órát, lehetőleg halvány rózsaszínet, de nem láttam sehol :/
    A laza pulcsi pedig nekem is álom :D
    Sok sikert neked!

    VálaszTörlés
  3. kb nekem is ugyanez az őszi/téli kívánság listám egy két dolgot már be is szereztem de még van mit bőven.... :D adidas órákban beleszerettem mindegyik színben nagyon tetszik am hasonlót vettem fehérben a tally-ben ott is volt pink :))
    ezzel a mamuszcsizmával meggyőztél annyira távol állt tőlem ez a divat de most már én is beállok a sorba és kipróbálom, newyorkerbe láttam egy feketét ami még tetszett is rem ki fogja bírni a telet =) ingekből viszont a tally-ben láttam nagyon jókat két farmer inget ki is néztem érdemes most oda benézni még lehet h laza pulcsi is lesz :D Jó shoppingolást rem lesz majd post belőle :)))

    VálaszTörlés
  4. én bakancsot a debenhamsban vettem a westendben és vol tcsomó színben is:) nekem szürke van, ha jól láttam még volt bézs meg barna is.

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)

    Nézelődtem vaterán és nézd mit találtam!:O

    http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1498272254&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity__vatera&bk_campaign=gravity&bk_term=kopony_e1s_gy_fbr_fb&bk_content=item_page&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Fitem%2Fview%2Findex.php%3Fcod%3D1502152418%26bk_medium%3Dselfpromo%26bk_source%3Dgravity__vatera%26bk_campaign%3Dgravity%26bk_term%3D60_darabos_bizsu_csomag_21_21_21_21_21_21_21%26bk_content%3Ditem_page%26bk_referral%3Dhttp%253A%252F%252Fekszer-ora.vatera.hu%252Fbizsu%252Fnyaklanc%252Fdivatos_gyongyos_bagoly_medalos_nyaklanc_garancia_1497878453.html

    Nem pont ugyanaz de hasonló, mint az a gyűrű amit te linkeltél :)

    VálaszTörlés
  6. awesome inspirational photos! love the skull rings :)

    xx jamie

    VálaszTörlés
  7. love the leggings you picked out! and the stud bag is so hot!

    I'm following you now too :)

    VálaszTörlés
  8. szia :)
    tetszik a listád:)
    csak tippként a stradivariusba lehet kapni (szerintem) baromijó farmeringet.:)
    a másika csillagködmintás nadrág: http://www.blackmilkclothing.com/categories/LEGGINGS/ ezen az oldalon találsz :) több féle van, de sajnos igen borsos áron :/ remélem tudtam egy kicsit segíteni :)

    VálaszTörlés
  9. the scull ring is soooo cute!

    fashionableroad.blogspot.com

    VálaszTörlés
  10. Áhhh csillagködös leggin. Mióta keresem én is . :(
    Amúgy én fekete nadrágot , nagyon szépet a H&M-ben vettem és csak 25oo ft volt.
    Az órát én is nagyon szeretnék hasonlot amilyen a képen van, picit fiúsabbak , nem annyira finomkák mint amilyent egy ideig a divat volt.
    Farmer inget én is szeretnék , de egész szép darabokat láttam a turkálokban is. :)
    Amúgy nagyod tedszet a cikk :D

    VálaszTörlés
  11. adrus: Azt a szürke csizmádat láttam a blogon. Aranyos. :) Mindenképp beszámolok majd! :)
    n_norii.: Én pink órát szeretnék! :D Köszi!:)
    Stella Elwood: Én is odavagyok érte! :D
    Beki: Örülök, hogy sikerült meggyőznöm, hidd el nagyon fogod szeretni, viszont először furcsa lesz utcára menni vele, mert oylan érzésed elnne, mintha nem cserélted volna le az otthoni mamuszod! :D Igen a Tallynál én is láttam egy nagyon jó farmer dzsekit, csak az a baj, hogyaz oldalon, és az Arenaba megnéztem és nem láttam. Lehet, hogy majd másik Tallyba is benézek majd. Legalábbis nekem ilyen érzésem volt. Lesz post belőle! :)
    helena: Úúú köszi, hogy szóltál majd megnézem! :)
    Bogi: De aranyos vagy, hogy szóltál, köszönöm! :)
    jamie: Thank you Jamie! ♥ I love the ring too! :)
    Pop Champagne: :)
    Girl who hates herself: Igen, igen ezt az inget élőbe is néztem már. :) Jól néz ki! Jééézusom azok a leggingsek! :O Gyönyörűek! Sosem találtam még olyan oldalt, ahonnan csillagködmintás leggings lehet rendelni, és Mo-ra. viszont tényleg van egy áruk.. Köszönöm! :) Lehet, hogy ezt kérem karácsonyra.. :DDD
    Nina: :)
    Andí: Igen, ezek az órák olyan fiúsabbak, nekem eddig nem is tetszettek az ilyenek, de annyi külföldi blogon, meg lookbokon is látom, hogy nagyon megtetszettek. Az arany meg a pink tetszik. Köszi, örülök, hogy tetszik! :)
    Dylana Suarez: Thank you Dylana! ♥

    VálaszTörlés
  12. örülök hogy tudtam segíteni :) és igen csodaszépek a leggingsek *-*

    VálaszTörlés
  13. A szíves nyakláncba egyszerűen szerelmes lettem. Csodaszép. *-* Múltkor én is a Stradivariusba vettem fekete nacit. Szerintem nagyon jó cuccok vannak ott. :)Az a barna, és rózsaszín csizma a mi sulinkban is most nagyon menő. Egyik ismerősömnek pinkbe van,bár a többségüknek barnába. Auchanba lehetett most megvenni 1500Ft-ért csak azt mondták, hogy elég kicsi a méretezés. Nagyon tetszik a kívánságlistád, nekem is valami hasonló . ^^

    VálaszTörlés
  14. Nekem sötét szürke 'mamuszcsizmám' van. :) mostanában kaptam. az a csillagködös naci vlami csodálatoooos! <3

    VálaszTörlés
  15. http://www.blackmilkclothing.com/
    itt találsz olyan leggingst amit kinéztél:)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!