2011. július 15., péntek

Légy kreatív - I. rész - Szegecseket a shortra!

Tegnap ugye írtam nektek, hogy készülődöm. Hát most leírom, hogy hova is mentem. :) A ballagásom után 1 héttel kaptam egy levelet egy nemzetközi modellügynökségtől, hogy a ballagáson figyeltek fel rám, új arcokat keresnek és nem-e lenne kedvem modellkedni. Természetesen egyből igent mondtam, de azért bennem volt a félelem, hogy nem-e valami kamu. Tegnap behívtak az ügynökségre és el is mentem. A falon magyar lányok fotói voltak kirakva, akik velük vannak szerződésben. Ketten vártak ott. Bemutatkoztunk, majd leültünk és elmondtak nekünk minden tudnivalót, ezeket most nem részletezném annyira. Lefotóztak ruhában elölről, jobbról, balról, kiengedett hajjal, és összefogottal is, és ugyanezt fürdőruhában is. Azt mondták, hogy tetszik nekik az arcom, mert szép, különleges, csak 1 baj van. Az alakom. Mondták, hogy nincsenek vele nagy bajok, csak fogynom kéne egy kicsit, mert a derekamon van egy kis husi. :D Amikor már behívtak akkor tudtam, hogy azzal baj lesz, úgyhogy meg se lepődtem. Azt mondták ha lefogyok lehet esélyem, de ebben úgysem ők döntenek hanem más. Majd átnézik a fotóimat mással is, és majd ő dönt. Mondták, hogy hiába tetszem nekik, ha majd annak a személynek nem fogok aki dönt, úgyhogy még semmi nem biztos. Ajánlottak sportot is a fogyókúrához (magasugrás, mert az alakformáló és nem csinál nagy karokat mint az pl. úszás stb.), amire hétfőtől fogok járni. Elmondták többször is, hogy eszembe se jusson koplalni, úgyhogy tényleg nem akarnak rosszat, és arra bíztatni, hogy ne egyek, meg még étrendet is fogok kapni. Elmondták, hogy hova legtöbbször szoktak utazni: Tokió, NY, Párizs, Milánó. Természetesen a repülőjegyet, és a szállást ők fizetik. A kapott pénzt is elmondták, hogy hol mennyit kapnék, és hogy abból majd az egyetememre is félre tudnék tenni. Ha úgy döntenek, hogy alkalmas lennék erre, és már lefogytam, akkor csinálnak rólam egy portfóliót, és kapok egy szerződést tőlük. Lesz egy ilyen kis kártyám is, és szétküldik cégeknek. A náluk dolgozó lányok közül már volt aki a Guccinál, D&G-nél, Chanelnél stb. is dolgozott. Ennek utána is néztem. :) Hát nagyon örülnék ha ez összejönne, remélem sikerülni fog.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Úgy gondoltam, hogy ha már ennyire szeretek kreatívkodni, és a ruháimat átalakítani, diszíteni, akkor indítok egy ilyen sorozatot. Remélem tetszeni fog nektek! :)

I. rész
Külföldi blogokon rengeteg szegecses shortot látok, és úgy döntöttem nekem is kell egy ilyen! Végigjártam az üzleteket, de sehol nem találtam, ezért fogtam a régi farmerom, és a 2 hátsó zsebére szegecseket raktam, 2-2 csíkban. Először gondolkoztam rajta, hogy ne legyen-e az  egyik egész zseb szegecses, de aztán úgy döntöttem, hogy ilyen lesz. Nekem nagyon tetszik, ez lett a kedvenc rövidnadrágom, pedig nem is szerettem annyira. :)

Mire lesz szükséged?
♥ olló/kés
♥ szegecsek, vagy egy szegecses öv (bármilyen színű lehet)
♥ bármilyen anyagú rövidnadrág
(♥ kesztyű)

Hogyan?
Ha kézműves boltba veszed meg a szegecseket, akkor az ollóra, késre nem lesz szükséged. Viszont ha az övről fogod leszedni a szegecseket, akkor igen. (Én is ezt csináltam.) Az ollóval, vagy késsel (én ollóval csináltam) hajlítsd ki a szegecs 2 pöckét, és így már le fogod tudni venni az övről. Utána a rövidnadrág valamelyik részére, ahova szeretnéd szúrd bele az anyagba a 2 pöcköt, majd hajlítsd be! Nagyon erősen nyomd rá, hogy nehogy kiessen. (Ha jól rányomod mosásnál se fognak leesni, kipróbáltam.) És így rakd végig a szegecseket. Elég sok türelem kell hozzá, engem a végén már elkapott az idegbaj. :DD Kb. fél óra volt míg én ezt megcsináltam, de ez a gyakorlattól, és a szegecsek számától függ. A kesztyűt azért írtam oda mellékesen, mert miközben csináltam a shortot, a szegecsek nagyon sokszor megszúrtak, és a végére már eléggé fájt a kezem.

A végeredmény




Mit szóltok ehhez a bejegyzéssorozathoz? Nektek tetszenek a szegecses shortok?

12 megjegyzés:

  1. grat a modellkedéshez :P remélem sikerülni fog ;)

    VálaszTörlés
  2. de a ballagáson láttak ,oké. de a neved és email címed honnan szerezték meg?:o

    amúgy ügyi vagy, egyre jobban kedvet kapok a szegecses rövidnacihoz én is :)

    VálaszTörlés
  3. jóóéég hova akarnak lefogyatni(ezz..ezz milyen szó? xddd )??? :D

    VálaszTörlés
  4. I love your shorts - very cute :)
    http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  5. lovely lovely blog :)

    defiantly following you.

    follow me if you like on...

    www.lemonworldmute.blogspot.com

    xx

    VálaszTörlés
  6. dooominika :) engem s hivtak,de én félek,h az arcom nem fog nekik tettszeni
    :(((

    VálaszTörlés
  7. Szia!:)
    Hát először is gratulálok a modellkedéshez és szurkolok, hogy összejöjjön! Anno én sajnos nem vállaltam, mert féltem, hogy kamu lenne...:D
    A shortos ötlet is tetszik, ugyanezt akartam pár napja csinálni csak miniszoknyával :D
    Pusziiii ♥

    VálaszTörlés
  8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  9. Én is szeretnék gratulálni ;) Ez a bejegyzéssorozat pedig nagyon jó ötlet! :)
    (bocsi, még nem igazán tudtam aludni, és simán elírok úgy szavakat, hogy ember nem bogozza ki:D)

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!