2011. május 23., hétfő

OPI

Eldöntöttem: meg fogom növeszteni a körmöm! Persze ezt eddig is megtettem volna, ha tudtam volna. De csak volna. :D A körmemim gyengék, rétegekben letöredeznek, lehetetlen megnöveszteni! Sosem volt szép hosszú körmöm, pedig úgy szeretnék! :) Annyit festem a körmeim, mégis csak most az utóbbi pár hétben kezdett el zavarni az állapota. Csomó mintát nem tudok elkészíteni a rövid körmeim miatt. A hosszabb körmön a sima lakk is sokkal szebb. Szóval meg fogom növeszteni!!! Körömerősítő lakkot már beszereztem, és veszek mellé körömerősítő gyógyszert is. Muszáj lesz, mert undorító a körmöm ha nincs kifestve! Direkt mindig erős színnel festem, hogy ne látszódjon annyira, hogy milyen csúnya. Egy halványrózsaszínnel ki se tudom festeni. :( Na de a második elhatározás: venni fogok egy OPI körömlakkot! Istenem olyan gyönyörű színük van! Valószínűleg halványrózsaszínt, halványcitromsárgát, vagy fekete töredezőset veszek. 2400 HUF-ért láttam. Van egy áruk. Csak jót hallottam egyébként az OPI lakkokról. Itt van ez a pár gyönyörű kép is. Ezeket nézegetve született meg a 2 elhatározásom. :)

Erről a háromról beszéltem. Csodaszépek!
Tumblr_llm6isru5d1qd7w9fo1_500_large

Álomkörmök álomkörömlakkal. :)
Tumblr_lllve3eq4i1qch9dho1_500_large

Nézd azt a korallt! :O
Tumblr_llli1itw0q1qg6lxuo1_500_large

Hihetetlen, hogy egy színből menyniféle árnyalat kapható. :) És ez a pár darab még semmi!
29e3crc_large

Ez olyan igazi barbie rózsaszín. :)
Tumblr_lkujtvbmhm1qha7b4o1_500_large

Természetes lakk, erős, egészséges körmökkel. :) Szép!
Tumblr_lkqxct7uwe1qdrca7o1_500_large

Teenage dream + töredezős fekete. Csinos! ;)
Tumblr_lktyqeph0b1qcmy8fo1_500_large

Teenage dream magába, meg persze egy kis képszerkesztés. Egy élmény lehet lemosni a sok-sok apró csillámot... :D
Tumblr_ljwyigkh591qctx9to1_500_large

Nektek hogy tetszenek az OPI lakkok? :) Szeretnétek majd venni, és ha igen, akkor miylet? :) Van már OPI lakkotok, és ha igen, akkor mi a véleményetek róla?

4 megjegyzés:

  1. szerintem nagyon jók lehetnek, az áruk miatt viszont nekem még egyáltalán nem volt:( az a Barbie-rózsaszín lakk most nagyon tetszik, majd körbenézek, nem találok-e valami olcsóbb fajtát!:)

    VálaszTörlés
  2. Nekem se volt még soha, szintén az áruk miatt. Nem tetszik az áruk, viszont a lakk annyira bejön, hogy venni fogok. Most úgy lesz, hogy abból a 2400 Ft-ból nem több apró dolgot veszek, hanem egy nagyot. (Jelen esetben a lakkot.)

    VálaszTörlés
  3. Nekem is pont olyanok a körmeim mint neked, és pont múlt héten döntöttem el, hogy vége ennek és megnövesztem őket.
    OPI lakkokban már én is gondolkodtam régebb óta, szerintem beszerzek párat, meg Barry M lakkokat is szeretnék mert azt mindenki isteníti és nem is drága.
    itt meg tudod nézni az OPI lakkokat:

    http://www.opihungary.hu/Aruhaz/Scripts/prodList.asp?idCategory=21

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!