2013. március 5., kedd

10 dolog rólam

Biztos észrevettétek, hogy az utóbbi pár hétben ritkán jelentkeztem, és ez már engem is kezd nagyon zavarni. Most elkezdhetnék magyarázkodni, de inkább csak annyit mondok, hogy változtatni fogok ezen, mert ha már csinálom a blogot, akkor normálisan. A rég óta tervben lévő bejegyzéseimet pedig már igazán ideje lenne megcsinálnom, mert hihetetlenül jó ötleteim vannak, csak már jó lenne őket látni megvalósítva is.

Képtelen vagyok nem nevetni, ha egyszer kell. :D Ha nem szabad akkor meg persze még inkább rám jön a röhögőgörcs. Az meg az egyik legkínosabb, amikor a buszon eszembe jut valami baromság, és egyedül elkezdek nevetni... :D

 photo tumblr_mana8tkrHk1rogngso1_500_zpse98d7356.jpg
Ez a kedvenc mesém, és a könyvet is elolvastam. :)

 photo tumblr_lytifuRqkm1rogngso1_r1_500_zps3189211c.jpg
Soha nem voltam jó matekból, egyszerűen ahogy számolni kell az agyam abban a pillanatban megszűnik létezni.

 photo tumblr_mamzw84qh71rogngso1_500_zps484a3a55.jpg
Elkeserítő, hogy semmiben nem vagyok kiemelkedő. Mindig is akartam valamit, amire büszke lehetek, és amiben tehetséges vagyok.

 photo tumblr_ma784uqucv1rogngso1_500_zps42c14f7b.jpg
Nem bírom elviselni, ha meg mondják mit mikor, és hogyan csináljak, ha irányítanak és ha oktatnak. Mindig mindent a saját elképzeléseim alapján csinálok, és nagyon ritka, ha tanácsot kérek, talán csak végső elkeseredettségemben. Amúgy általában nem megyek sokra velük.

 photo tumblr_mbjok88KhS1rogngso1_500_zps25af7e18.png

 photo tumblr_md9do5fKVf1rogngso1_500_zps9564abd1.png
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni, persze fiatal vagyok, és ez még változhat, de a hideg kiráz a gyerekektől és nincs türelmem hozzájuk.

 photo tumblr_md66gaCBkr1rogngso1_500_zps7d5fd7ae.jpg
Nem tudok festeni, és tényleg csúnyán festek, de ez még nem jelenti azt, hogy nem festhetek. Ha nagyon tele van már a fejem, akkor csak leülök, és zenehallgatás mellett elkezdek festeni. Az a jó, hogy olyankor nem tudok gondolkozni, mert csak arra koncentrálok, ahogy összemosódnak a papíron az árnyalatok.

 photo tumblr_mbdg5uZnuc1rogngso1_500_zps932fd432.jpg
Vizuális típus vagyok, és mindig minden apró részletre tisztán emlékszem.

 photo tumblr_m9k6hpfICy1rogngso1_500_zpsaa4e77e7.jpg
Jó érzés lehet megmenteni egy életet, egyrészt mert akkor legalább már elmondhatod, hogy volt miért élned, másrészt pedig különleges kapcsolat fog fűzni ahhoz a személyhez. Nekem nem is olyan rég megmentette valaki az életem, aki nem is tud róla, de leírhatatlanul hálás vagyok neki.


6 megjegyzés:

  1. Ezek nagyon jó, érdekes tulajdonságok, sokban magamra ismertem! :) Reméljük minél hamarabb sikerül megvalósítani az ötleteidet! :)

    VálaszTörlés
  2. úristen,meg akartad ölni magad??????????? doki :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom ezt honnan veszed, mert ilyet egy szóval nem írtam. :D

      Törlés
  3. Nagyon érdekes dolgok!
    Bevallom, én már úgy untam ezeket a bejegyzéseket, mindenki olyan egyedinek gondolja magát tőle, ettől még tucatabb lesz az egész. Azonban a tied nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés
  4. Egyébként én se tudtam elmenni a megmagyarázatlan segítségre van szükséged, nem szeretsz a családoddal lenni és otthon nem érzed magad otthon mellett. Remélem minél hamarabb sikerül magadat összekaparni a padlóról!

    VálaszTörlés

Minden vélemény számít!